L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 23 de gener del 2017

La Falla Cambro presenta les falleres majors 2017


Falleres majors de la falla Cambro


La Falla Cambro de Tavernes de la Valldigna ha presentat aquest cap de setmana a les falleres majors per a l’any 2017.

En un acte a la Casa de la Cultura de la ciutat el passat dissabte, 21 de gener, , la comissió presidida per Ximo Mifsud i Almiñana, va exaltar  a Gema Benavent i Brines com a Fallera Major. En acabar l’acte central, el grup de teatre Pep Meló de la falla va escenificar un sainet valencià. Seguidament i com a tancament de la vetlada, va actuar el quadre artístic de la Falla Cambro.

Presidents de la falla Cambro
 Ahir diumenge, 22 de gener, va ser el torn dels més menuts i a les 17 hores començava l’acte d’exaltació de la fallera major infantil Regina Ascó i Fons, que estava acompanyada del president infantil, Pau Fuster i Bellver. En acabar, el quadre artístic infantil va oferir  una actuació que va delectar menuts i grans.

En els dos actes, la Falla Cambro va comptar amb la companyia de les sis falles de la localitat, així com de la Fallera Major de Tavernes, Carol Pérez, i els representants municipals.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Visca la Falla Cambro i les seues Falleres Majors i presidents!!!!