L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 25 de gener del 2017

Comarcal Valldigna Ràdio presenta la millor oferta econòmica per a la ràdio municipal



Ahir dimarts en un acte públic celebrat a l’Ajuntament es varen obrir els sobres de propostes econòmics de les empreses que aspiren a gestionar la programació matinal de Valldigna Ràdio, la primera emissora pública de Tavernes i que dependrà de l'Ajuntament.

L’empresa que ha presentat la millor oferta ha estat la Comarcal Valldigna Ràdio, administrada per  Noe Cristina Castaño i Iris Martínez Pons.  Altres persones que recolzen el projecte són  Alex Blasco i es té l'assessorament de Paco Sanz, exdirector de Ràdio Gandia Cadena SER, amb una gran trajectòria en ràdio. Aquesta empresa ha presentat una oferta a cost 0 (zero) per a l'Ajuntament amb 19 hores al dia d'ajuda tècnica, formació i programes especials.

A partir d’ara s’obri un termini durant el qual els escollits han de presentar la documentació exigida i ingressar la quantitat que corresponga perquè siga efectiva la concessió amb caràcter definitiu. 

El plec de condicions indicava que la concessió serà durant el període d'un any i l’empresa adjudicatària haurà d’oferir ajuda tècnica a les associacions que vulguen participar en la programació vespertina de la ràdio. La emissora ha d'emetre un mínim de sis hores diàries, de dilluns a divendres, entre les 7 i les 22 hores, cosa que supera amb escreix l'oferta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

De categoría. Tenim radio i damunt es gratis