L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 21 de gener del 2017

Les falles de Tavernes presents a FITUR per promocionar la festa i els atractius de Tavernes



Un any més, i gràcies a la implicació i recolzament de l'Ajuntament de Tavernes, les falles de la nostra ciutat tenen una ampla presència i ressò en FITUR, la Fira Internacional del Turisme que se celebra fins demà diumenge a Madrid.


La fallera major de Tavernes 2017, Carol Pérez Bosch, acompanyada del vicepresident de la Federació de Falles de Tavernes, Ximo Felis, estan avui dia en que s'obri els recinte a tots els visitants promocionant i informant sobre les falles, a més de ser uns bons ambaixadors de Tavernes i els seus atractius turístics, culturals i naturals.


Són molts els visitants que s'han acostat als fallers preguntant-los aspectes de la festa, la indumentària, com es viuen eixos dies a les localitats amb falles, cas de Tavernes, i altres qüestions sobre la nostra ciutat.

Per tal de potenciar més la festa, i dins de la celebració de Bé Immaterial de la UNESCO, s'ha plantat una falla a FITUR, que ha resultat un gran atractiu i un reclam perquè el públic visite el pavelló valencià,  davant de la qual han posat els nostres representants. Tant la fallera major com el vicepresident de la Federació han expressat la seua satisfacció per representar tot el col·lectiu faller i a la nostra ciutat.