L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

diumenge, 27 de gener del 2013

¿Vol ser assessor del govern de Rajoy? No cal tindre títol acadèmic, ni tan sols el graduat escolar.

Qui els assessorarà en Hisenda? ¿O en política laboral?


El govern ha declarat que té 578 “assessors eventuals” que treballen per l'executiu de Mariano Rajoy, cinquanta menys dels que tenia Zapatero, i reconeix que no exigeixen cap tipus de títol acadèmic, ni tan sols el graduat escolar.

És la resposta que la Moncloa ha donat a una pregunta  d’UPyD que s’interessava per la promesa electoral de Rajoy de reduir dràsticament el número d'assessors  del govern. La  reducció del 8% respecte l'anterior govern és la “reducció significativa'.


Respecte als criteris de selecció, el govern del PP diu que “el seu nomenament i el cessament són lliures' i reconeix que “no s'exigeix cap requisit d'estar en possessió de cap titulació acadèmica”. La pregunta d’ UPyD ha permés identificar que 68 dels assessors del govern espanyol no tenen el graduat escolar.
-