L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 de gener del 2013

L’associació APABANC oferirà el dimecres 23 de gener una xerrada-col·loqui per als afectats per preferents i subordinades.


Ricard Torrés i Salvador Sastre, president i portaveu d'APABANC
La Casa de la Cultura de Tavernes acollirà el pròxim dimecres 23 de gener, a les 19 hore, una xerrada informativa de Ricard Torrés i Salvador Sastre, president i portaveu respectivament de l’associació APABANC, que té com a objectiu la protecció d’afectats pels bancs.

APABANC efectua xarrades col·loqui per a informar als afectats per l’escàndol de les participacions preferents i les obligacions subordinades. També ofereix assessoria jurídica gratuïta als xicotets estalviadors que es troben entre els accionistes, clients i usuaris de servicis financers i d’estalvi de qualsevol entitat bancària i que no foren conscients a l’hora d’adquirir productes d’alt risc a les entitats financeres, bé per no tindre el perfil d’inversor o per no ser advertit dels riscs a què podien enfrontar-se. Tot amb l’objectiu final que recuperen la inversió. 

APABANC recomana als perjudicats no acceptar cap tipus d’intercanvi i afanyar-se a l’hora de presentar demandes, perquè hi ha nombrosa jurisprudència quan no hi ha consentiment vàlid del contractant, amb la consegüent anul·lació del que s’ha pactat.