L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

diumenge, 20 de gener del 2013

Compromís s’oposa al tancament d’urgències sanitàries que estudia posar en pràctica el govern del PP


Compromís ha mostrat la seua preocupació per l’anunci del conseller de Sanitat, Manuel Llombart, de què va a estudiar el tancament de les urgències nocturnes poc concorregudes.

La portaveu adjunt, Mònica Oltra, ha assegurat que en el nostre sistema de salut públic no sobra cap servei d’urgència nocturn i el conseller Llombart el que ha de fer és tot el contrari, estudiar els punts d’urgències que falten per a millorar l’assistència sanitària en tot el territorio  i no seguir les passes de Cospedal a Castella-La Manxa.

Més informació: clica ací


2 comentaris:

Un Jubilàt ha dit...

Es nota que la cúpula del PP no té cap problema economic,clar com cobren dos sous tots els mesos,un sou blanc i un negre.Ells volen que existeixca una sanitat per a rics i una sanitat per a pobres.

Estruch ha dit...

I crec que qualsevol persona amb dos dits de front també, siga de l'ieología que siga : Un déu pels concejals del PP que han plantat cara al seu partit en Catella-La manxa.