L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 26 de gener del 2013

Compromís acusa al PP de fer “el joc del triler” en assumptes com l’Hospital de Gandia i altres de la sanitat pública.

Les previsions i promeses fetes pel Govern del PP en la Generalitat Valenciana no s’han complit. Del que estava previst en el pressupost del 2012 no s’ha complert pràcticament res, i damunt s’han retallat 45 milions dels anunciats. 

Compromís ha assenyalat que un dels fets més palpables de malbaratament en la sanitat valenciana s'ha visualitzat quan el PP ha eliminat obres bàsiques previstes des de fa anys algunes de les quals, cas dels hospitals de Llíria i Gandia, estaven a punt d’acabar. I que queden sense data d’acabament o d’inici de servei als ciutadans, en el cas del nou hospital gandià, dels veïns i veïnes de Tavernes i de la Valldigna, entre altres. 

La diputada de Compromís, Mònica Oltra, ha afirmat que ʺla retallada de més de 45 milions d’euros del PP en els pressupostos que estaven destinats a noves obres de construcció de centres de salut, ha deixat a moltes poblacions en una situació de col·lapse i precarietat sense justificació algunaʺ. 

Oltra ha qualificat la situació com “el joc del triler, usat pel PP, venent i anunciant infraestructures sanitàries quan ha d'aprovar els comptes públics, i després les fa desaparèixer amb modificacions de crèdit. Això deixa en evidència els enganys i mentides als quals la partitocràcia del Govern Valencià del PP vol sotmetre al poble valenciàʺ

Aquesta actuació, segons Compromís, respon a la intenció de continuar pagant els deutes als bancs, mentre les persones queden relegades a patir sofriment i no disposar dels centres i l'atenció que han pagat amb els seus impostos. 

Les retallades en sanitat, juntament amb les noves taxes sanitàries, la previsible eliminació de serveis d'urgències i oficines de farmàcies 24 hores i la retallada de personal sanitari, només te com a objectiu seguir el pla preconcebut pel PP de privatitzar la sanitat pública i convertir-la així, en un negoci d'empreses afins, segons Compromís.

 

-