L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dilluns, 14 de gener del 2013

El govern municipal millora l'atenció als veïns i amplia l’horari d’atenció les vesprades de dilluns


Evarist Sansaloni, regidor de personal


La predisposició del govern municipal a millorar el servei als ciutadans s'està plasmant, entre altres coses, en l'ampliació del servei d'atenció als veïns que es dona a l'Ajuntament. 
 
Si durant l'any 2012 es va avançar l'horari d'atenció al ciutada en una hora més al dia i quedava entre les 9 del mati i les 2 de la vesprada quan abans era entre les 10 i les 2, ara, a partir del mes de gener l'horari s'amplia també una hora i mitja les vesprades del dilluns.
 
Cal recordar que fins ara l’horari d’atenció dels funcionaris al públic el dilluns era de 17:30 a 18:30 hores de la vesprada, però a partir de gener les oficines consistorials estaran obertes a partir de les 16 hores fins a les 18:30 hores. Els veïns tenen així més de temps per a realitzar les gestions municipals, especialment les persones que tenen un horari matinal i amb dificultats per a accedir-hi en l’horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

El regidor de Personal, Evarist Sansaloni, ha assenyalat que “l’administració pública local ha de donar les màximes facilitats a tots els veïns i facilitar, tant com siga possible, els tràmits que han de realitzar en les dependències municipals”. I dins d'aquest esperit, el govern municipal ha ampliat l'horari d'atenció al ciutadà, l'any passat en 5 hores setmanals i a partir d'ara en 1'5 hores més, és a dir, un total de 6'5 hores a la setmana més d'atenció als vallers i valleres.
-