L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 4 de gener del 2013

Amb el PP... ¡¡¡Pobre medi ambient valencià, la que et toca passar!!!


Ullal, en la zona arrossera de l'Albufera

El PP continua despatxant treballadors i practicant EROs i ara li ha tocat el torn a l’empresa pública Vaersa. El grup Compromís de les Corts Valencianes considera que “no s’han usat criteris objectius i s'ha realitzat amb una improvisació total a partir d'un document “chapucero” on no están definits els criteris que calia seguir”.

La materialització d’aquest ERO, segons Compromís, tindra conseqüències nefastes en el medi ambient valencià i “es van a notar immediatament ja que va a deixar a diversos parcs naturals sense personal tècnic i a tot el servei de control de la contaminació, associat a qualitat ambiental, pràcticament sense personal”.

Aquest atac tremend al medi ambient valencià implica, afirma Compromís, que els espais naturals més valuosos van a quedar desprotegits, amb poc personal associat, i a més la majoria dels tècnics que realitzen el control de la contaminació d'aigua, residus i atmosfera van a deixar de realitzar les seues funcions”.

També denuncia que es fan acomiadaments de manera irregular, sense respectar l'avís amb quinze dies d'antelació, s'està realitzant una porga dels treballadors que són considerats més molests per la direcció i s'han canviat els criteris per a establir perfils tècnics amb la finalitat de mantenir a persones concretes.

Davant això, ha sol·licitat la compareixença de la Consellera d'Infraestructures, Territori i Medi ambient, Isabel Bonig, en Les Corts Valencianes perquè done explicacions sobre els criteris que s'han aplicat en l'Expedient de Reglación d'Ocupació (ERO) en l'empresa pública Vaersa.
-