L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.482
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:6.339

dilluns, 4 d’abril del 2011

Casualitat o no, adéu als barracons de l'IES Jaume II el Just

 

 Ens envien un correu per informar-nos que avui mateix han començat a desmuntar els barracons del institut Jaume II el Just. Ens fan notar que ja es estranya la coincidència que comencen a llevar-los un poc més d'una setmana de la presentació del Bloc i haver anunciat els valencianistes que un dels punts programàtics era eliminar els barracons i reformar el centre.

Coincidència. Perquè estem convençuts que ha estat això: una simple coincidència. No pensem que la veu del Bloc arribe tant lluny.

I ja que estem, podem recordar que l'Empresa d'Infraestructures Educatives de la Generalitat Valenciana SAU va destinar el 2009 un total de 15,7 milions a les despeses de muntatge i lloguer d'aules prefabricades, segons assenyala l'informe de la Sindicatura de Comptes corresponent a l'exercici 2009 i que és l'ultim que s'ha fet public per ara".

És a dir durant l'any 2009.... 15'7 milions per a barracons. I cal recordar que el sistema educatiu valencià porta anys i anys pagant aquestes "instal·lacions" educatives. ¿Quants centenars de milions d'euros ens han costat els barracons en tants anys? ¿Quants instituts o col·legis nous de trinca s'hagueren pogut construir amb tots els diners del lloguer? ¿Quants instituts s'haurien pogut reformar - cas del Jaume II el Just - amb els diners que durant anys paguen del lloguer? 
 
I pensar que nosaltres hem patit vora 10 anys d'endarreriment del nou institut i fa anys que esperem la reforma del Jaume IIel Just!!!

- Fotografia: Una imatge que ja no vorem: els barracos de l'institut.
-