L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 2 de setembre del 2010

Visquen les eleccions i el periode preelectoral


El riu Vaca està gaudint d’una neteja de brossa i malesa dels marges. Part dels canyars també s’estan tallant. Com podeu vore a les fotografies... ¡Per fi s’han fet l’ànim el nostre govern municipal!
I no cal dir-ho molt fort, perquè tots ho sabeu, que La Cotorra ha estat denunciant els darrers anys la situació del riu en moltes ocasions i el perill en cas de gota freda. L’última va ser el passat mes de maig, com podeu llegir

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/05/el-vaca-cada-dia-mes-sembla-un-bosc.html

El nostre govern municipal del PP sempre deia que no era cosa d’ells, que això era responsabilitat de la Confederació i la cosa quedava així, sense netejar. Avui als diaris podem llegir que ho tornen a dir: que si la Confederació, que si això o allò.... però aquesta vegada sí: s’han tirat endavant i el Vaca ha començat a netejar-se, després d’uns anys de deixar-ho córrer. I encara que el regidor responsable diga en la premsa que la neteja es fa tots els anys, ens va a deixar que ho posem en dubte.
¿I perquè enguany si que poden i els altres anys no? Li ho hem preguntat a la nostra Cotorra i, com que sempre la té a punt, ens ha dit: “Estem ja en època electoral”.
I en vore que ens quedàvem com esperant més explicació, ens ha aclarit: “Imagineu-vos que hi ha una forta pluja, que el riu es tapone, se n’isca i inunde part del poble. I a tot això el riu sense netejar. ¿S’imagineu el cost polític en any electoral?. “
Ens has convençut, Cotorra. Per tant, visquen les eleccions que sempre aporten coses noves. I ara ens recordem de les passades, quan va ser “l’inici” del Parc del Cantalot, però això és una altra història....

-

8 comentaris:

Cal ser un poc més imparcials ha dit...

Si no fan perquè no fan i si fan perquè, clar, venen les eleccions.
No sóc votant del PP però la parcialitat tan descarada insulta la intel·ligència del lector.

Anònim ha dit...

Puix jo estic d'acord amb La Cotorra. Si fan és perqué venen eleccions. I això li ho vaig sentir dir a un del PP, que ara anaven a procurar arreglar totes les coses que en estos tres anys no hvien fet i de les que la gent es queixava.
Hui mateix he vist que al Passeig Colón estaven arreglant la jardinaria i en tres anys no havien fet res i estava llançada a perdre.
Com els jocs infantils, molts llançats perdre i que es montaren en plena campanya electoral passada. Vorem ara que monten

Anònim ha dit...

Doncs no cal molta intel·ligència per saber quin blog lliges i que La Cotorra no li posarà la catifa al PP i menys ara que vénen eleccions. Si fa dos anys que dóna canya.
I això que no eres votant del PP, ho dubte.

vicent ha dit...

Jo tampoc sóc votant del PP, com molts a Tavernes (no sé d'on trauen la majoria?) i dic el mateix. Sols fan les coses quan venen les eleccions. Ja vuereu des d'ara quantes coses van inaugurant, entre elles l'institut nou què, tot i no estar acabat, en març o abril, abans de que acabe el termini per poder fer eixe tipus d'actes oficials segons la llei electoral.

Disculpa. ha dit...

El major insult a la intel.ligència es prendre certes decissions contra el sentir del poble, damunt amb alevosia, posant-se al front de les manifestacions populars per fer el contrari: Alta Tensió, PAIs, Institut ... El major insult a la intel.ligència es viure a un poble on els interessos forànis estan per damunt dels propis locals: parquin municipal, Urbasa, PAIs, gestió de la piscina municipal, negociacions al PGOU, Empreses al pla Zapatero, negociacions amb les aigües de Barna etc . I no que uns aficionats al periodisme directe diguent la seua. Un insult a la intel.ligència es estar contra la llibertat d'expressió i voler fer callar a la còmica Cotorra. Salut.

Anònim ha dit...

El rio lo tendría que limpiar la Confederación que, por si alguien no lo sabe, depende de Zapatero.

Pero como la Confederación no asume sus competencias es el Ayuntamiento el que tiene que pagar la limpieza de los cauces en previsión de las habituales lluvias de Septiembre.

Yo no veo nada de electoral en este asunto. Lo único que veo es una dejadez de funciones del Gobierno Central del PSOE y un acto de responsabilidad del Ayuntamiento.

Indesidenter ha dit...

Fins i tot si la responsabilitat és de la Confederació, cal culpar al govern local de deixadesa per no informar de què passa i exigir i demanar a qui siga que el netegen i anar on siga per aconseguir-ho.
Madriz està molt lluny i Manolo Vidal i els seus regidors estan molt prop per saber que han de moure's per intentar evitar inundacions com les de l'any 1996 i posteriors.
Però si M.V. i companyia, que ho tenen al costat i ho han patit, no es mouen ja em diràs que podem esperar de Madriz, que ni sabran on es troba Tavernes.
Qui ha de defensar els interessos de Tavernes i buscar "solucions" (què risa em dóna) als problemes del poble és el PP que per alguna cosa governa en majoria. No ho oblides. Com tampoc oblides que qui "paga el pato" si el riu se n'ix són veïns i veïnes de Tavernes, aiga el mal en les cases o en les terres.
De tota manera, eixe problema no és d'ara que ja ve d'any: amb temps d'Aznar i Zaplana tampoc es va fer res per solucionar-lo.
Per cert de tot el que va prometre Zaplana després del 11 setembre 1996 ¿Què ha fet el govern valencià?
Culpables: si vols els governs del PSOE i PP a Madriz, però també l'ajuntament del PP de Tavernes per no exigir el que cal.
I no cal ni recordar que fa tres anys que de neteja ninguna. I justament enguany, ho netegen a uns mesos d'eleccions. Canta massa, no?

Peter Griffin ha dit...

Per a Anonim:
M'ha dit una persona molt ben informada, que la comfederacio hi havia un projecte per a deixar el riu més net que una espasa, pero a la reinió va anar el mateix ZP i vadir que d'això res, que a eixos que voten al PP ni aigua!!
Ara sense ironies.

1.- Enguany segurament no s'ha pogut netejar per que hi ha aigua.

2.- La neteja del rui la pot fer subsidiariament l'ajuntament infomant a la comfederació.

3.- Esta neteja es feia quan Pepe Langa estava de regidor amb gent del l'atur, Per que ara no?

Pensen en qui es el responsable....