L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.129
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.345

divendres, 10 de setembre de 2010

La Guardia Civil deté un sospitós de l'incendi de Tavernes


La intencionalitat del foc que va cremar ahir el Massalari no deixa lloc per al dubte després que s'hi trobaren dues garrafes amb líquid inflamable per ajudar a l'escampament de les flames.
La Guàrdia Civil va detindre a un membre de Protecció Civil de Cullera com a sospitós d'haver calat foc el Massalari. L'home, segons diu la premsa d'entre 30 i 40 anys, anava en ciclomotor i va ser detés per la Guàrdia Civil a pocs minuts d'iniciar-se el foc, i a l'escorcoll va trobar metxes, paper i puros de fumar que podien haver estat usats per calar foc al paratge.
Un dels policies locals de Tavernes va ser el primer que es va adonar de l'existència del foc en un paratge que feia uns minuts que havia deixat: va vore el fum i va escoltar dues explosions, suposadament de les garrafes que hem dit.
L' helicòpter d'extinció d'incendis estacionat en el camp de futbol de Simat va iniciar les operacions d'extincio als pocs minuts, amb la qual cosa es va poder controlar el foc en dues hores. En eixe temps el foc va cremar cosa d'una hectàrea de zona arbrada adulta.
L'alcalde de Tavernes , Manuel Vidal, i el conseller Serafín Castellano van estar presents en les tasques d'extinció.

- Resum de premsa

-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A aquesta gent tindrien que obligar-la a fer treballs a la comunitat en el cos de guardies forestals i/o bombers fent neteja i repoblant a la muntanya o apagant incendis a primera línia.
Més mà dura i menys contemplacions!

Anònim ha dit...

a