L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.846
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 6.983

divendres, 10 de setembre del 2010

El diumenge 19 tercer partit d'exhibició de bàsquet en cadira de rodes

L’Associació Valldigna Accessible, aproparà l’esport adaptat d’alta competició, a tots aquells que s’acosten el proper diumenge 19 de Setembre a les 19:00h al Pavelló d’Esports de Tavernes de la Valldigna. Allí se celebrarà el "Tercer partit d’exhibició de bàsquet en cadira de rodes a la Valldigna", amb la participació del Rangers Club de Bàsquet.

Els Rangers C.B. van assolir la passada temporada de forma brillant l’ascens a Primera Divisió d’Honor B, acabant la competició regular i la fase d’ascens sense haver perdut cap partit en tota la temporada.
Poden vore les noticies de l’ascens de Ragers CB, de juny de 2010 a:
SUPERDEPORTE:
http://www.valldignaaccessible.org/wp-content/uploads/2010/06/20100603-levante-los-rangers-suben-a-division-de-honor-rec-web-red.jpg

En acabar el partit els xiquets que s’apropen al pavelló, podran provar les cadires de rodes que s’empren per competir a l’esport del Bàsquet en cadira de rodes.
Estan tots convidats a participar i donar-li difussió a l'event.
-Remés per: Associació Valldigna Accessible
-