L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.129
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.345

dilluns, 20 de setembre de 2010

Faena feta a mitges? O com ens diuen, només tapar els ulls?


Avui que plou ens hem recordat del riu. Fa dies que un bon amic, ens ho va dir, però amb això de les festes....
Bé, al gra. Com sabeu fa unes setmanes el nostre govern municipal va anunciar a la premsa comarcal a bombo i plateret que estaven netejant el riu per previndre els problemes de tots els anys i que ho feien ells, no la Confederació.
Ja ho vam tractar ací

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/09/visquen-les-eleccions-i-el-periode.html

El bon amic que esmentàvem ens havia dit que res, que només havien netejat la zona que hi ha al costat del poble (fotografia 1), aquella que es veu, la que serveix per a tapar els ulls als veïns que passen pel pont.

Mentre, a la resta del riu (mireu les altres tres fotografies, dos a pocs metres de l'anterior) tot estava igual, no s'ha netejat res. Per ser exactes s'han netejat també uns quans metros del Camí del Tol·lo, pero fa la impressió que això ha estat perquè el canyar envaia el camí. Almenys és el que ens diuen.
No ho sabem... no ho sabem.... pero i si plou molt i es fa un taponament en alguna de les zones que podeu observar a les fotos?
-