L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.129
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.345

dijous, 23 de setembre de 2010

LA MIRADA DELS AMICS DE LA COTORRA: Blasco Ibáñez, a la platja


Hola amics: Encara que ja va eixir un xicotet comentari este estiu, m’agradaria fer-ho un poc més extens. El carrer Blasco Ibáñez, en la platja de Tavernes, és com una illa per als discapacitats, no hi ha en tota ella i els seus voltants ni un sol rebaix en les voreres, amb la qual cosa els discapacitats que vivim en eixa zona estem condemnats a no poder eixir de l’illa.
Concretament, no puc eixir de casa. He d’eixir acompanyat perquè m’ajuden a pujar i baixar de les voreres. Però este no és l’únic inconvenient. Si miren les fotografies que els envie, veuran que també hi ha pals en meitat de la vorera que obliguen a baixar de la mateixa cada dos per tres. Este fet, que dificulta el transit i especialment als discapacitats, està en eixe lloc des de sempre i no sols l’ajuntament ha passat àmpliament sinó que cap partit polític ho ha denunciat, possiblement perquè no afecta tot el món. Espere que ara que jo ho denuncie, algun partit es faça eco i ho plantege de cara a les pròximes eleccions.


-