L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.402
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 27.804

dimecres, 8 de setembre de 2010

Compromís demana la comparescència de Serafín Castellano arrán dels incendis


El síndic de Compromís en les Corts Valencianes, Enric Morera, ha anunciat que demanarà la compareixença del conseller de Governació, Serafín Castellano, "quan no quede cap brasa ni cap flama en la zona afectada pels incendis. Necessitem que ens done explicacions en el parlament, és a dir, davant de tot el poble valencià, de si els sistemes de vigilància i prevenció d'incendis, com també els d'extinció de la Generalitat, han funcionat correctament o si no és així, volem saber quines han estat les errades o si els mitjans humans i materials dels que disposa la Generalitat no són suficients".

Segons Morera, "cal que se sàpiga fins el darrer detall del que ha passat. Cal que la societat conega amb veracitat si la reacció de la Generalitat i del govern central ha estat correcta i a temps i si l'administració valenciana disposa dels mitjans adequats per a previndre estes catàstrofes i fer-les front en el cas que succeïsquen, que és el que ha passat ara".

Des del BLOC i des de Compromís esperen que tant l'estat com la Generalitat, "donen tot el seu suport moral i material a les persones que han estat desallotjades en estos moments tan difícils. A tots estos ciutadans volem fer-los arribar els nostres ànims i els brindem la nostra col·laboració".

- NOTA REMESA PER COMPROMÍS-BLOC

1 comentari:

Anònim ha dit...

Simat deixat de la mà de deu
dimissió del responsable.