L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.402
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 27.804

dijous, 16 de setembre de 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Exposició d'artistes locals en ajuda d'ADISVA


Artistes locals, entre els quals hi ha Bonilla, Chàfer i el Xule, exposen la seua obra al Mercat Municipal en favor i ajuda de ADISVA (Associació de Discapacitats Psíquics de la Valldigna. El Mercat Municipal s'ha convertit en un aparador d'obres d'art amb una finalitat benèfica i que és continuació de la que aquest passat estiu poguerem vore a la platja.

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/07/exposicio-en-favor-del-centre-de-adisva.html

Com és conegut, ADISVA construeix per fases un centre ocupacional en un solar del Polígon Industrial el Pla. Actualment, ja hi ha l'estructura general però cal acabar el centre, cosa que l'entitat confia fer possible amb l'ajuda de la Generalitat, les institucions de la Valldigna i com no, dels ciutadans.
-