L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.129
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.345

divendres, 17 de setembre de 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


La idea és, d'eixida, bona. Posar un lloc de jocs unflables per a xiquets i xiquetes prop de les paelles permet que els xiquets puguen estar entretinguts mentre els grans fan les paelles. Sempre hi ha parelles joves que s'han d'emportar els fills menuts, com es podia comprovar, i això va bé i evita problemes en la zona de foc, són alguns comentaris que hem escoltat.
També que no s'ha dit ni informat a la població de la novetat i, damunt, estaven munten en un lloc amb ben escassa il·luminació, aspectes que poden millorar l'any que ve.

-