L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.402
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 27.804

dilluns, 13 de setembre de 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA: Paella d'homenatge als nostres majors


El dilluns de festes és de sempre el dia que l'ajuntament dedica als nostres majors, i avui, des de bon matí, el tràfec de la brigada municipal pel Passeig Colom ha estat intens per tal de preparar l'escenari de la paella gegant amb que l'ajuntament els obsequia.
A migdia, les taules i cadires eren preparades sota l'ombratge disposat enguany, que ha estat espectacular i dona molta ombra. Galbis ja havia iniciat a cuinar la paella, mentre les taules anaven poc a poc omplint-se amb la presència dels nostres majors.
Sobre les 2, tot el món a dinar! Bon profit.!
-