L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.129
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.345

diumenge, 19 de setembre de 2010

Atenció a les possibles estafes

Corre per Tavernes el rumor que hi ha persones que van per les cases i proposen als propietaris una assegurança per si de cas es trenquen les canonades d'aigua des del comptador fins l'enganxe al carrer.
Cal recordar que el propietari no pot tocar la conducció des del comptador fins l'enganxe i ha de ser Hidra, l’empresa de l’aigua, qui ho arregla després de l’avís. Sembla ser que volen vendre una assegurança per uns quants euros amb l’excusa que Hidra no es farà responsable i ho haurem de pagar nosaltres.
¿Hi ha algu dels nostres lectors que ha rebut a aquests senyors? Ja saben que cal denunciar-ho de seguida. Esperem que servesca d'avís a tots els ciutadans i ciutadanes, en especial a les persones majors que després no saben amb qui han parlat i ho expliquen a la seua manera.

Un altre tema: hem escoltat a la ràdio (no la del poble) que hi ha una altra estafa semblant de gent que diu que es fa pasar per una empresa i que va a canviar el comptador de la llum o aigua. Aquesti demanen 100 euros.
No us deixeu engañar i aviseu als vostres majors.

El que no es cap engany és l’avís de Diputació que cal fer el pagament de 40 i tants euros pel fem.
-