L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.399
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 24.107

divendres, 3 de setembre de 2010

LA MIRADA DE LA COTORRA


Fa temps parlàvem ací de la situació del Carrer Solidaritat, i més ho férem del Carrer Monestir, ambdós en Els Sequers. Més o menys, veníem a dir el mateix: taulells de la vorera solts, els arbres que havien alçat la vorera... i que era una situació que ja portava anys i malgrat les queixes i denúncies dels veïns i veïnes on corresponia, l'ajuntament, no havien estat resoltes.
El cas del Carrer la Pau, també d'Els Sequers, és idèntic: vorera en mal estat pels arbres, uns exemples els podeu vore a les fotografies 1 i 2, i en aquest carrer, a més, caixes de fluid elèctric a l'abast de qualsevol xiquet (fotografies 3 i 4) i fins i tot, alguns dels cables en mig de la vorera (fotografia 4).
Tindrà tot solució ara que vénen eleccions?
-