L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 4 de desembre del 2009

Proposta per al pont: Viu la Natura


Un gran pont comença demà dissabte. Lluny queden els temps en què els ponts erern el motiu de viatges per anar a conéixer noves terres, però la crisi… ai, la crisi!
Bé, alguna cosa podem traure de profit i la crisi ens pot servir per conéixer més i millor el nostre poble i viure la natura. Així, La Cotorra us proposa, entre les excursions a fer pel nostre terme, una passejada-estada a les noves instal·lacions recreatives i parcs de la platja recentment creats gràcies al Pla Zapatero.
Podeu acudir al final de la zona de la Goleta, llindant amb el Camí Marenys, on trobareu el nou parc construït seguint el model ”Parc Mediterrani” existent a vora mar i amb això ja queda dit tot de les característiques.
En el nou parc no cal dir que podreu guadir del sol i de l’aire de la tardor, i com no de la brisa marina. Un lloc que pot resultar deliciós i agradós per passar el temps i oblidar-vos de la crisi i tutti quanti. No s’esteu d’acudir-hi, almenys donem-li ús a les noves obres.

1 comentari:

cap-ollet ha dit...

no es calfeu el cap,ke lo ke han fet es una pista per-ha fer carreres de quads,no mes falta ke el colega del colega aprofitant ke el recinte esta tancat també cobre entrada per entrar,al saber lo ke hihaura enterrat per-ahi