L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dilluns, 28 de desembre del 2009

Bona faena però... ¿s'hauria pogut millorar?


Fa un mes, comentavem ací la conveniència de canviar les marquesines de la parada de l'autobús per unes altres amb millors condicions i que protegiren més del vent i de la pluja. Ho podeu repassar a l'enllaç:

http://lacotorradelavall.blogspot.com/2009/11/les-marquesines-no-protegeixen-del-vent.html

Les darrers setmanes l'ajuntament ha procedit, pensem que amb bon criteri, a millorar tota la vorera de la zona. I diguem amb bon criteri per ser un lloc molt transitat pels ciutadans que acudeixen al forn, al bar, a la botiga d'electrodomèstics i a la parada de l'autobús. Pensem que era una bona ocasió per haver procedit a canviar la marquesina per una altra aprofitant que tota la vorera es va alçar. No s'ha fet. Ara d'ací un temps, si finalment es canvia... caldrà desfer i tornar a fer part de la vorera. La faena del matalafer.
I aprofitant el tema de voreres, caldrà també pensar (dins del pròxim Pla Zapatero??) a canviar i millorar la de davant de Correus, un altre lloc molt transitat i amb una vorera de pena. I com a més motius per procedir a la millora, el fet que s'ha canviat una part de la vorera que envolta l'illa de cases que forma l'edifici.

1 comentari:

falcó ha dit...

Altres vegades ja ho hem dit i per això sembla que, tots plegats, pequem un poc d'ingenus. Fer el que dius i com dius tu, Cotorra, seria fer les coses bé però, a aquest país, unes vegades per incapacitat i inoperància i altres per profit i malallet, les coses solen fer-se, sovint, malament.