L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.769
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:24.915

dimecres, 30 de desembre del 2009

La pista 2 sembla acabada


Un seguidor de La Cotorra ens ha escrit el següent correu electrònic amb el prec de publicació:

En la pista 2 del Camp de Futbol els que fan els pressupostos s’haurien d’apropar millor a la realitat ja que ni posen grades per a poder sentar-se la gent. Aquesta obra com totes les que estan realitzades són del Pla Zapatero, però no hem vist al Sr. Cap de Llista del PSOE en ningun lloc per a dir que no són del PP”.

Suposem que el nostre seguidor es refereix a la pista que havia d’estar a punt en setembre i que fa només unes dies que s’ha acabat (la foto és nostra) com havia de ser perquè el 31 de desembre han d’estar concloses totes les obres del pla.
L’obra, a pesar de la falta de les graderies – que no sabem si estaven en el projecte- i un millor acabat de les vores de la pista per evitar situacions de perill als xiquets, no ha quedat malament. Gràcies, Zapatero, perquè si no fos per tu i el teu pla, Tavernes hauria passat la mà per la paret en obres aquest 2009.

I ara a esperar el Pla Camps....