L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de desembre del 2009

Ja es roba fins el que no era normal fa poc de temps

Hem rebut el seguent correu:

A la platja de Tavernes han robat a l'edifici Flamingo la piragua tandem de dos places rigida que tenia un propietari. Es un problema però la situació porta a vigilar o posar les embarcacions a bon port protegit en sentit que si les deixem a la sorra o bé en llocs vissible com estava la piragua, boten, obrin les portes que estan tancades i les furten. La crisi pot ser un dels problemes, pero per a robar una piragua com aquesta necessitaven un vehicle gran. Faltaria saber quantes embarcacions s'han furtat en aquest any, ja que falta una barqueta de 4'20 m que es deixava a la platja durant molts anys. Avis per a navegants de la Cotorra: perillen les embarcions que estan a la Platja de Tavernes.
Cotorra, fes el favor: demana col.laboració per si alguna de les persones lectores ha vist per la platja una piragua rígida de dos places, color os, no solen veure's ambarcacions com aquesta. Sort companya.

3 comentaris:

perdudet72 ha dit...

per el parking de pa dur mes cap a l'oest es ha dir el que linda en la plaça d'Abreddaman hi ha una abandonada ja fa dies ves i pegal.li una miradeta avore si es aquesta que jo he vist

El de la piragua ha dit...

Voldria agrair a la Cotorra, així com a la gent que m'ha ajudat a trobar la meua piragua que han trobat amagada entre dos edificis de la platja el dia primer de l'any.
Per tant ja la tinc al meu poder. En especial a perdudet que té tota la raó, ja la guardia civil va dir que mirara per eixa zona, allí hi han piragúes però cap d'elles era la meua. Devem d'ajudar-nos en els temps que estem passant i encara sembla que anirem a pitjor. No ens podem deixar res a l'aguait de eixes persones que no son del nostre món. I la platja i el nostre camp ho estan notant molt.
Reitere, gracies Cotorra i lectors i lectores pel papaer soacial que feu.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ens diuen, per publicar, que un conegut llaurador de Tavernes, motoriste d'un del mes importants motors de reg de degotieg del nostre terme, li furtaren la cartera uns desaprensius mentre estava treballant avui, diumenge al seu hort del Tol.lo, partida del sud del poble passant el riu Vaca.
El cotxe estava tancat, l'obrieren i anaren directament a per la cartera on tenia la documentació i un centenar d'euros, segons manifestava a la Guardia Civil de Tavernes que com tots saben segueix estant a Simat. Segons sabem sols va sentir l'arribada de una moto a la zona. Si algun lector de La Cotorra arriba a saber alguna cosa de la cartera que avise i serem d'ajuda a l'interessat.