L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

divendres, 18 de desembre del 2009

l'IBI apujarà finalment un 20%?


L’impost de la contribució urbana (tècnicament conegut com a l’Impost de Béns Immobles IBI) pot augmentar el 20 % el pròxim 2010. La gent de la Cotorra vos avise’m perquè aneu fent-se l’apartadet d’euros en la vidriola i que no vos vinga de nou el colp.
L’augment es va confirmar en l'apartat de "precs i altres qüestions" del ple de dilluns i després que el PP confirmara que té la idea de mantindre per al 2010 la previsió d’augment de percentatges i altres qüestions tècniques a aplicar en l’impost general derivats de la revisió cadastral de fa uns anys.
Els partits de l'oposició van voler fer vore al PP el temps de crisi que corre, i el PSOE davant el previsibble increment de l'IBI que continuarà l'any que ve sumant-se a les pujades que hem tingut els darrers anys, per damunt de l'IPC, va proposar que es compense els veïns durant el 2010 i el 2011 i que es pagaren les taxes per fem o clavegueram.
El PP, ja s’ho podeu imaginar, va dir que això s’ho havia plantejat, però que “na de na”. ¡A pagar-ho tot! El 2010 per tant, si res no canvia, serà efectiu l’augment de l’IBI sobre el 20%. El fem també serà augmentadet amb la nova norma sobre reciclatge i el de clavegueram, i ...etc. etc.
I encara sort que estem en crisi i segons el PP ells es preocupen –diuen- del poder adquisitiu i bla, bla, bla... dels ciutadans.... que sinó!