L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 29 de desembre del 2009

Programa de cloenda de "Un beso y una flor"

El nostres col·laborador ens envia l'habitual crònica de "Beso y flor", en aquest cas el que pot ser el darrer programa


Per de prompte estàvem expectants per vore que ens havien preparat per a tancar " un beso y una flor ". En resum: poca calor per l'expectació que ens prepararen.
En primer lloc era un programa enregistrat, no era un directe, per tant trobàvem que no hi havia sorpresa. Damunt no cantaren les millors cançons. Unes cançons que ja havien cantat i el programa es trobava com la típica petició de cançó de la ràdio: " Cada canción un recuerdo".
Una cançó coneguda que ja haviem sentit, sense els nervis dels reptes i del directe va quedar en un programa enllaonat sense massa atractiu al menys per aquest col.laborador de la Cotorra.
Però es que els vint anys de Canal Nou foren el 9 d'Octubre d'aquest 2009. Com el posen tres mesos després. Tots recordem aquell 9 d'Octubre del 1989 amb l'estrena de Casablanca en valencià. Per cert, mira que fa una conductor presentador en valencià, per a que sone la nostra llengua, per cert on estava Bertin, hi havia que estalviar ? On estaven els tratges de gala ? Un jersei tot apretat es mereixia el campió del programa. El normal es que tornara a eixir la suor per on menys ens agrada a la tale.

I un altre tant, com es diria en termes jurídics, es va cantar un cançó en valencià,va ser Carme Juan cantant l'Alqueria Blanca. Però no hem aconseguit que cap dels nostres benvolguts participants cantara una cançó en la llengua dels valencians. El pròxim programa tal vegada.

En fi sobrava aquest tipus de gala. Nosaltres esperàven moltes cançons del partcicipants, que suaren a l'escenari, que demostraren que ara comencen a treballar com a cantants i no cantar dos karaokes i punt. Ens quedarem amb les ganes a no ser que ho facen a la nostra casa de la Cultura de Tavernes.

Ben cert és que a la TVV el nom de Tavernes ha estat ben present amb el seu campió del concurs Ivan. I creguem que el ple de l'Ajuntament hauria de fer un cert reconeixement a la persona que ha portat el nom del poble a ser conegut durant uns quants mesos. Una propaganda que es mereix el poble i el guanyador del concurs de "Un beso y una Flor".
Ara Ivan que tingues el major èxit possible, no es fàcil guanyar un concurs com aquest. Et desitgem des de la humil però xarradora Cotorra les màximes actuacions en aquest depredador món de la cançó.