L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 23 de desembre del 2009

Robatori de navelines


Hem rebut el següent correu i les fotos que veieu :

Hola, sòc un veí de Tavernes indignat, perque acabe d'anar a un hort meu per a pegar una miradeta i m'he trobat en la sorpresa que l'hort estava collit, fins a la toranja més xicoteta. No ha passat molt de temps de l'última visita, el dissabte passat, i ja no n'hi ha cap. És indignant, m'han furtat un hort xicotet de 2 fanecades partit per la via del tren, pero, el més gracios si es que hi ha algo gracios, és el que ha fet el veí d'esta terra que ha posat un cartell amenaçant als lladres, perque a ell també li l'han furtat. Us envie unes fotos per si voleu posar-ho a la web. Gràcies.


Sembla ser que no és l'únic cas que hi ha per les notícies que tenim. Sempre aconsellem que denuncieu els fets i doneu el màxim possible de detalls a la Guàrdia Civil.