L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.496
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:39.065

dimecres, 9 de desembre del 2009

Incendis en la platja i en el poble.

Segons ens ha informat un lector per correu electrònic "el diumenge dia sis de desembre assaltaren per a robar un apartament de la platja de Tavernes situat a l'edifici CURITIVA, dalt d'on es trobava antigament Vidal. La propietaria que viu al carrer Rafol de la nostra ciutat es trobava molt afectada. No es normal que després de robar un apartamnet es creme, segons ens diuen, per borrar les empremptes dactilars".
També hem pogut llegir a la premsa que al final de l'Avinguda de Malta va haver un incendi, segurament provocat, i que va necessitar atenció de les forces de seguretat. No va passar res de nou per aquesta intervenció i al final es cremaren unes quantes canyes. Això en aquesta ocasió. De tota manera no hem d'oblidar - i així ho hem denunciat diverses vegades- que el riu Vaca es un polvorí després d'anys sense netejar. I els riciners i canyes cadia día més i més grans.