L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 3 de desembre del 2009

Las Amas de Casa celebren el tradicional dinar anual


El "hall" de la Casa de la Cultura va acollir ahir el tradicional dinar de l'Asociación de Amas de Casa de Tavernes. Unes 200 dones - segons les nostres informants - es varen reunir per celebrar el dinar de confraternitat que va comptar amb la presència de la regidora Maria Luisa Mifud, que ostentava la representació de l'alcalde que era la persona que havia d'acudir inicialment.
El dinar va començar un poc tard, sobre les 2'45, esperant a les autoritats. Va ser de catering, i amb el preu de 10 euros es va servir les entradetes-picaeta, rellomello de porc amb la seua guarnició de creïlla i carloteta i de postre un "pijama" i café. Tot ben bén servit i ben bó, ens diuen. I amenitzat per la musica d'un afamat duo local. En acabar, es van rifar uns obsequis donats per diverses cases comercials i bancs de Tavernes.
En les paraules que solen acompanyar sempre aquests actes, l'associació va donar les gràcies a l'ajuntament per haver-los deixat de manera gratuita la gran entrada de la Sala de la Cultura per fer el dinar recordant que això no ha fa amb ningú.
Agraïm sincerament la informació a les nostres informants.




6 comentaris:

Anònim ha dit...

un dubte existencial que tinc: era precís que el dinar es fera al hall de la casa de la cultura?? ho dic més que res, per que sóc una estudiant que sol fer us de la biblioteca, i quan ahir vaig intertar nomes treure el llibre per a llegir... vaig tenir la cansoneta del "xacaxa del tren" com estaguera jo al costat del altaveu. Per cert, seu adonat dels endolls de la biblioteca?? o no es poden obrir o no funcionen, menys mal que esta quasi acabada de ignaugurar...:S

Rabosa ha dit...

No,carinyet... és evident que el hall d'una casa de la cultura està fet per a fer dinarots!! com pots ser tan inculta, tu que dius que ets estudiant, no saps per a què es fan les cases de cultura????
Ara parlant seriosament, no hi ha cap altre lloc en aquest poble, com per exemple, un RESTAURANT, on poder fer un dinar d'una associació o de qui siga? Em fa vergonya que un lloc municipal dedicat a la Cultura es faça servir com un simple bar. Ja ho van fer amb la Biblioteca les falles passades, i ara açò! Quina poca raó! Ho considere indignant.

Anònim ha dit...

El retor ens ensenyava quan erem xiquets que Jesucrist va expulsar els mercaders dels temple perque era una casa d'oració i no de negoci. Els nostres governants del PP, ells tant catòlics, apostòlics i romans - ara voreu la que armen amb el crucifix- podrien també practicar amb l'exemple i no fer de la Casa de la Cultura un restaurant.

Anònim ha dit...

Sabeu on he d'anar o a qui he d'adreçar-me per demanar el "hol" i que l'associació de la que forme part puga fer una festeta?

Associació del vi i el botelló ha dit...

Anònim, jo no ho havia pensat.... crec que també demanaré la casa de la cultura per fer botelló. Que jo forme part d'una associació de la cultura del vi.

El carnet del partit ben visible ha dit...

Amics, s'ha de sol·licitar per escrit i per registre d'entrada a l'ajuntament.
Però no es molesteu sinÓ teniu un argument convincent, com tenen las Amas de Casa, que ja sabeu quin és ¿o no?.
Fixeu-vos quI fa coses en la Casa de la Cultura habitualment: Amas de Casa, pro-Pai, Falles...