L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 1 de desembre del 2009

Més sobre "Un beso y una flor"

El nostre col·laborador en temes musicals ens envia la següent crònica:

El tema d'ahir per a cantar el nostre estimat Ivan tenia la seua pega, m'havien dit que preparava salsa, que el divendres estava indispost i que evidentment s'enfrontava amb el seu repte a Shaina, la representant de Dénia.
De Shaina sabíem que cantava un tema que anava a brodar donades les seues condicions de showman càlida del carib. Però ¿a qui podia el director del programa oposar en un repte que almenys es poguera mantenir en l'estil de salsa? Com no, al nostre veí Ivan. És que val per a tot.
Si seguireu el programa vorieu la defensa que va fer de Fanny, aquesta xica que si que empra el valencià des què ha entrat, així com la seua familia. Fanny va traure els colors a Ximo Bayo en fer-li vore el poc respecte que té per valorar els concursants: en definitiva els fa objectes de joc, que no té paraules educadores, es a dir, motivadores perquè els concursants continuen. Són paraules, les de Ximo Baio, d'un malcriat, cregut, que intenten amb la seua desconsiderada veritat desqualificar el que no li agrada. El sentit oportú de Jesús, l'altre home del jurat, en les seues critiques ajuden als concursants. Però està el figura del Bertin, i ho diu ben clar: ací venim a concursar, i es fa el que diga el programa per a entretindre a la gent. Li faltava dir qui és en definitiva qui paga. No havia vist cap programa més encertat en relació a que li coste menys a la TV que el del precio justo, vaja idea per enmarcar, el del "a jugar".
Però Fanny tenia una raó de fons amb la qual hem obert esta petita crònica, i és que no es preparen les cançons per a tots igual, no es donen les mateixes atencions a tots els concursants. I aci l'ajuda del capità de la Flor i sobretot del coneixement que té Ivan d'aquest mon de la cançó va ser inapelable: " Jo l'he vista cantar- es refereix a Fanny - i ací no se li ha tret tot el que ella sap ".
En fi, nosaltres a la nostra. Magistral Patricia, i com no el nostre Ivan, quines taules i quin entreteniment, a més utilitzant el valencià, molt bé, inclús quan va dir el seu número de telefono i de SMS. Ens queda un programa igual al model actual de repte amb un preconcursant i després les elminatòries. Ànim Ivan que ve lo bò.
La resta del programa escriviu vosaltres a la Cotorra jo vaig a treballar i acabe molt tard per a mi, les dotze ja esta bé per anar a dormir. No et sembla Cotorra?

Ens sembla, amic. L'equip et dóna les gràcies. I fins la pròxima.

3 comentaris:

pepegall ha dit...

Bona crónica i molt encertada. Jo anit tan sols vaig vore el primer repte, pero com que anaen soltant avanços de lo que hi hauria al llarg de la nit, no feia falta voreu tot.

Sense posarmos a la altura de Ximo Baio, pense que ell esta ahí per donar la nota discordant. Jesús Gluck al haber estat music (teclista de lso Bravos), arregliste i productor músical, quasi sempre dona veredictes molt ajustats, encara que a voltes tothom no estiga d'acrod amb ell.

Ja he dir en altre comentari, que no es es medix a tots els concursants amb la mateixa vara, tant a l'hora de concursar com de preparar les cançons i a qui li les donen.

Tinc que acabar donant altra vegada l'enhorabona al critic musical de la Cotorra.

Abraços.

Floreta ha dit...

Vaig vore el que va fer Ximo Bayo quan va acabar de cantar Patricia, depres del que li havia dit a fanny, s'alça i li besa la ma a Patricia davant de tota la polemica que portava de no tractar a tots amb el mateix respecte. I això que anaven de dives. Este xiquet, Ximo, no esta a l'altura ni per a ser un Risco i el paper de malapersona.

cap-ollet ha dit...

je ja esta be home,que aço pareix la fira de Xativa...
aixo ja no es un concurs de cantar,aixo es per-ha plorar,ara que espereu de canal nueve,es que ni se mueve