L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 3 de desembre del 2009

NO, NO i NO

No, no i no. Tres vegades ho neguem com Sant Pere va negar Jesús. I us ho hem de dir clar a tots els que ens haveu qüestionat sobre el tema: La filla d'una regidora no està treballant d'administrativa a l'ajuntament de Tavernes perquè l'han posat a dit, ni per enxufe.
A aquells que ens heu sugerit aquesta pressumpta possibilitat, cal dir-los que no té cap raó de ser. Segons hem sabut la filla de la regidora té un contrat de salari jove i esta contratada segons la baremació del Servef, la qual li dóna la major puntuació de les persones que estaven en la llista.
Les titulacions i demés per a la plaça ho fa bo el SERVEF segons ens diuen i pressumptament, d'acord amb el que li demana l'ADL local i mirant les necessitats de l'ajuntament.
O siga que a vosaltres, ments malpensants, us diguem que una altra vegada cal estar atents a les convocatòries i així evitarem malentesos i mals pensaments sobre algun pressumpte enxufe que no és el cas. Au, a la pròxima sigueu bons i ben pensats!.

Una altra cosa: hem vist a la Casa de la Cultura exposats els llistats dels famosos tallers. No se us passe consultar-los als interessats.
I acostumeu-vos a no enviar-nos comentaris anònims. Almenys useu un psudònim per aclarir-nos tots. Gràcies per la vostra compresió.

6 comentaris:

Desocupat ha dit...

Cotorra supose que estaràs de conya perque el papa de la xiqueta es l'ADL. Vaig a dir-li al meu papa que es presente també a regidor si d'eixa manera vaig a tindre treball igual que les filles dels regidors, una en la manco i ara una altra en l'ajuntament.

Rabosa ha dit...

Ui, quina casualitat, no???

Anònim ha dit...

qui te padri el bateigen

Anònim ha dit...

S´ha comentat que la jove tenia un contrat en la platja de Tavernes i no acabava fins al 21 d´octubre, però va renunciar al contrat el 14 d´octubre, per poder apuntar-se al Servef i entrar on esta. Aixó no és tràfic d´influencies o que es?.

Opositor de la vall ha dit...

Aixina m'agrada!!

Hi ha gent que està fins els nassos de fer oposicions i que li furten la cartera i altres que sense fer el més mínim esforç, ja estan enxufats!

Aixina anem!

De vegades pense que no és casualitat que Manolo Vidal porte guarda espatlles, tenen por que algun agraviat es revel·le!

Anònim ha dit...

El problema és que el PP esta gogernand mes de 14 anys i mes de deu amb majoria absoluta, si la majoria de la gent haguera volgut açò s'obria acabat fa mes de deu anys, però esta gent es veu que té una vena en els ulls i no veu per si sols si no pee el de ells. Açò s'ha convertit en una dictadura en coberta per la democràcia. Així que en les pròximes eleccions ja sabeu que heu de votar al PP i si és possible vos afilies i així estareu en la llista dels connectats. Com diu partit del Bloc Nacionalista Valencia en les corts sobre la borsa de treball de medidina
"NOMÉS EL 10% DE LES PLACES DE SANITAT ES CONTRACTA PER BORSA DE TREBALL, L'ALTRE 90% ÉS DE LLIURE DESIGNACIÓ I EL PP NO PENSA CANVIAR-HO"
Si voleu lleguir mes mire aquet enllaç

http://www.bloc.ws/web/actualitat/822-panella-qnomes-el-10-de-les-places-de-sanitat-es-contracta-per-borsa-de-treball-laltre-90-es-de-lliure-designacio-i-el-pp-no-pensa-canviar-hoq.html