L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 22 de desembre del 2009

FINAL: "Un beso y una flor"

El nostre comentarista ens envia el comentari habitual, en aquest cas, l'edició final.
Hi ha paraules que ho expliquen tot. Bon treball, aguantar que és un concurs llarg, i tindre un poble darrere. Qui ha seguit per La Cotorra el programa de "Un beso y una flor" pot saber com ha estat el treball de l'Ivan, com hem parlat del seu comportament, trencat únicament en el darrer programa, al ser dur en les crítiques però sabent demanar perdo, ja que anava begut, segons les seues paraules, però és a la persona que se li ha posat en les pitjors situacions fent-li perdre reptes per provar la seua capacitat personal, i ha estat un guanyador en saber aguantar un progama amb totes les dificultats i entrebancs que anaven posant-li.
Ja en el segon article diguerem que Ximo Baio havia dit que era el millor pero anaven a dificultar-li al màxim el seu pas pel programa. Si recordeu el ploron de Santander d'Operació Triunfo, ja va dir que era la persona que més li havia interessat. El canviaren de capità de l'equip Flor, i com si res, seguia amb el mateix optimisme que sempre. Pero no pot oblidar que véncer a Shaina, tot estava preparat, mireu les cançons, perquè guanyara esta gran cantant. Ens ha agradat molt la xica de Dénia. Però evidentment la tercera part, treball, aguant, i un poble darrere, no el tenia ningú com Ivan.
Tavernes ha estat a l'altura del seu veí. Era l'única forma, els vots populars per a poder guanyar el repte final, i com hem fet nosaltres, i ho podem demostrar li hem votat fins al final.
Una llàtima que el programa hagués preparat la festa amb la gent a la Pobla i a Dénia, això es veia la preparació d'una final, Pablo, Shaina, però la valentia d'interpretar tanta varietat amb el seu estil personal, tot un luxe per a Tavernes. O era facil treballar "América, América" del antivalencià Nino Bravo. O el anterior repte amb el Julito Iglesias, contra el jove Alex. No li ho han donat, s'ho ha guanyat a pols, i cal dir que quan un poble està darrere sempre es poden fer coses. Enhorabona Ivan i molt bé Tavernes.

Son les dos de la nit, i festejàrem el pròxim programa en honor a un concurs guanyat meritoriament per un showman que sap cantar. No ho dubten. Des de La Cotorra, felicitats.
Mira si pots cantar-ne una en valencià.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

També podrieu parlar del autobus que va pagar l'Ajuntament per portar gent a la Pobla, no al programa, per animar. Paga pueblo, paga. I no es la primera volta que hu fan, es diu pel poble.
I això te poc a dir amb fets de l'ajuntament, com no ajudar a pagar un autobus per anar a la manifestació de Valencia contra l'alta tensió.
I també tindriem que parlar de l'autobus de Madrid, total per que els dirigents de l'AVA anaran a Madrid de manisfetació fa poc. I llauraors n'anaren pocs que tenien que treballar el dissabte.

Anònim ha dit...

Toca una vegada que es gasten els diners en algo que ix be....mai plou per a tots

Anònim ha dit...

només l'autobús??? ai ai ai si només fora això !

Escodrinayaor ha dit...

Conta-mos, conta-mos que mes n'hi ha que ho volem saber. Aci si eres de la corda o si el partit popular pot traure profit electoral, hi ha diners pero si son d'un atre color, estem en crisis i no tenen un clau o es busquen mes escusses.
Conta-mos si s'han gastat mes dines en atres coses.

Barrabàs ha dit...

Em sembla un desbarat tot aquest missal del programa d´Apocalipsis nou.
Ho sent pel xicot eixe de Tavernes. Segur que és un bon xicot i un gran cantant, però la coentor i l´antivalencianisme del mitjà on participa no m´han fet sentir cap emoció ni pel seu triomf. Enhorabona i endavant i..si és possible sigues testimoni del poble que t´ha vist náixer i t´ha donat part del triomf amb els seus vots.
Oblida el beso y la flor i encara un futur realment brillant. Per a tu, molta sort...per el beso y la flor..bo, millor calle.