L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 31 de desembre del 2009

Bon 2010

Amics i amigues: Avui darrer dia del 2009, l’equip de La Cotorra vol desitjar-vos a tots i a totes, sense excepció, un Bon Any.
També anunciar-vos que l’ajuntament de Tavernes ha organitzat per aquesta nit una festa a la Plaça Major. Les campanades que anuncien el nou any es podran seguir, conta la premsa, en una pantalla gegant. No sabem si la imatge serà la del mateix rellotge de la Casa Consistorial, o si es faran connexions i podrem seguir-les campanades des del cloquell del monestir de la Valldigna, la Puerta del Sol a Madrid o el que faça Canal 9.
Tant se val!! Mengeu-vos el raïm i brindeu amb cava (sense abusar) i gaudiu de la disco-mòbil muntada per a després de les 12. I feu-ho amb trellat i bona mesura.
La regidoria de Seguretat Ciutadana anuncia també el dispositiu especial que cal en un dia com aquest, on sempre hi ha algú que se n’ix de mare. Feu-nos cas i sigueu bons! Feu bondat!

Bon Any, bona nit de celebració i no vos oblideu de demanar en els vostres desitjos, mentre es mengeu el raïm, coses tan senzilles com: que s’acabe la piscina en el 2010; que d’una vegada se solucione tot l’afer Parc del Cantalot; que s’acabe el Braç Treballador i que tinga lloc per a gent major; que l’Institut (el 2010 farà 12 anys de projecte) s’acabe també; que per fi es done llum verd a la Circumval·lació; que s’inaugure la Caserna de la Guàrdia Civil; que no s’acomplesquen els rumors de nous regidors alliberats; que comence la millora i modernització de l’estació del tren; que per fi després de tres o quatre anys consecutius de promeses els alumnes del Jaume II el Just no passen fred i... que una bona ventada s’emporte la crisi. Amen.

5 comentaris:

falcó ha dit...

Moltes felicitats Cotorra i companys comentaristes. Que l'any nou no siga como el 9 que ara acabem sinó el 10 d'excel·lent que ens mereixem tots. Que 2010 siga el preludi de que serà a 2011 quan, definitivament, el poble valencià, alçat en peu, cride a una veu: prou de vassallatge, prou de domini i submissió; prou de menyspreu i càstic; poru ja de solidaritat d'anada però no de tornada; PROU i que finalment sigam governants per persones de seny, arrelades a la terra i que se l'estimen i la defensen com cal i no pels sucursalistes als que malauradment estem acostumats ja.

I als de la Cotorra de la Vall, tant els responsables i creadors com els que habitualment participeu amb els vostres comentaris desitjar-vos molt bon any deu.

vallero ha dit...

Tot aixo i que bufe bon vent.

foraster ha dit...

Igualment, Falcó i resta de companys de la Cotorra, aquesta vertadera finestra on, de volta en quant, podem güaitar el morro i dir allò que pensem a veu alçada.

Gràcies per tot, Cotorra i moltes felicitats a tots.

Anònim ha dit...

IGUALMENT PER A L'EQUIP, COMENTARISTES, COL·LABORADORS, VISITADORS,.... DE LA COTORRA.

NO EM FOTES QUE ENCARA VOLEN ALLIBERAR A MES REGIDORS.

QUI SÓN ELS AFORTUNATS?? JA QUEDEN POCS PER ALLIBERAR.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Són rumors que corren, però caldrà esperar esdeveniments.