L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 7 de juny del 2009

Xavi Castillo no li costa res a l'ajuntament de Benifairó


Ple de l’ajuntament de Benifairó. Punt: Precs i preguntes.
El regidor del PP, José Luis Ferrando, i president de la mancomunitat, amb un to un pèl agressiu, crispat, enfadat i amb la veu pujada de volum llig un paper on fa la valoració personal de l’espectacle de Xavi Castillo “Canvi Climatic Circus” representant a l’auditori municipal fa uns dies i organitzat per l’ajuntament. El regidor del PP de Benifairó, sempre enfadat i un poc fora de si, ve a dir que l’espectacle era irreverent, groller, desficaciat, impropi, etc.
Com tothom sap, Xavi Castillo “posa a caldo” els dirigents del PP, a determinada Església i alguns estaments afins als populars i això no va agradar el regidor.
La seua intervenció va acabar amb la pregunta de quants diners li ha costat a l’ajuntament, la critica de gastar diners en época de crisi i va acabar per mesclar-ho amb el deute municipal i el “cas Bollo”.
Per arredonir-ho, va acusar l’alcalde d’haver-lo enganyat dues vegades i que no hi hauria una tercera. ¿Vol dir això que per fi firmarà amb el PSOE una moció de censura?
L’alcalde, del Bloc, li contesta que la contractació s’ha fet mitjançant el SARC de la Diputació de València, que presideix i governa amb majoria absoluta, el president provincial del PP i alcalde de Xativa, el senyor Rus (el d'aleshores, gairebé i que va dir que calia eliminar tots els professors). I ja, massa per a la carabassa: a l’ajuntament l’espectacle li va costar 0 euros, perquè la part de l’ajuntament s’ha pagat del diners de les entrades que van apoquinar les 250 persones presents a la sala. Per cert, va estar present el regidor del PP , o parlava d'orella?
Ja podeu imaginar la cara que se li va quedar en escoltar que la contractació era via SARC de Diputació i que el cost era 0 (Zero) euros. I també les risetes que es van poder escoltar en els assistents del ple davant l’actuació del regidor del PP.

7 comentaris:

el criticon ha dit...

Aixo demostra una vegada mes els politics que tenim, es dediquen nomes a criticar sense averiguar primerament l'informació. Així va Espanya...

Marcel ha dit...

I precisament que ho diga el de la Mama que no va a cap dels actes culturals que organitza l'ajuntament.
Cosa que també fan els socialistes. Segur que el divendres no fallaran i acompanyaran Agusti a ofrenar noves glories al PP.

antoni ha dit...

si l'alcalde de benifairo va dir que l'actuacio no va costar res, però també es va dir que el deute de benifairo es de un milio tresentsmil euros.
jo crec que valia la pena que l'actuaci'o ens havera costat 1000 € i que eixe fos el deute

Marcel ha dit...

Antoni, tu tampoc has dit que eixa quantitat es deu molt en part per l'auditori, que altres pobles no tenen i altres "socis" no feren, mentre deixaven deute en paxoxaes i cardu.
I damunt el "socis" i Pepes volen perdonar-li gastos d'urbanitzar al seus amics del Bollo.

Anònim ha dit...

Antoni, voldria que me digueres si realment preferixes un ajuntament amb deute de 1000 euros però que no tinguera auditori, ni les places i carrers com estan de be ara, ni millor aigua potable, ni millor servicis municipal i educatius, ni contenidors enterrats...etc, etc?

Anònim ha dit...

Les plaçes son subvencions de la diputacio, no liposeu tantes medalles al senyoret Jesus, que a soles sap dir si, si o no pasa res que jo ho arregle, no es barallara amb ningu i no li agafara ningun infarto, quin pajarito, pero el resto son parguts xa el de la mama, no vullc ni parlar, el psoe regalant al bollo i toni tots sabem el que pot donat, tenim el que ens mereixem

Anònim ha dit...

Per cer lo de Xavi Castilli siga contra el partit que siga es de vergonya, no se com algu li pot pagar per insultar i dir les barbaritats que diu, pero com açi val tot, com en la politica