L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 25 de juny del 2009

El PP passa de la zona del llac de la Goleta


El llac de la Goleta i voltants presenta un estat lamentable d'abandó a pocs dies de començar la temporada estival. Es notable el desinterés que demostra el govern municipal del PP per una zona que, ben atesa, seria sense dubte una de les millors de les platges de tota la comarca.
Així, la falta de preocupació arriba a tal extrem que les escales están completament destrossades, les pedres soltes, en els forats de les escales cap un camió, etc. etc.
Caminar o sentar-se a les escales s’ha convertit en un perill, tant son els forats que hi ha. mentrestant les obres del Pla Zapatero dedicant-se a desfer i fer, mentre altres zones no han rebut ni el mínim d’atenció. I ací al llac de Pla Zapatero res de res. I no serà perquè no feia falta.
I després el govern municipal del PP ens ven que es preocupa per la platja i per la promoció del turisme.

2 comentaris:

Albert ha dit...

L'estiu passat els patos i ara açò, si tot els dona igual... Però ausaes que si que saben fer bosquets mediterranis en un pam de terra, i no se quantes més coses que no fan falta...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Hem de reconeixer-ho:han estat ràpids i ho han solucionat a les poques hores.
Ens queda el dubte de saber que haguera passat sense dir-res, perquè l'escala portava així des de l'any passat.