L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 18 de juny del 2009

La mala situació de l'ajuntament recau en els clubs

Demà, divendres 19 de juny, a la Casa de la Cultura se celebra un any més la Festa de l’Esport. Una celebració que enguany arriba després que el PP decidirà amb la seua majoria absoluta de retallar les subvencions a entitats i clubs locals esportives.
Les rebaixes aprovades pel PP en el ple de dilluns suposen un agravi comparatiu als diferents clubs i entitats, perquè tots no han estat tractats iguals. La rebaixa a la UD Tavernes ha sigut benèvola, del 5%, mentre al Club de Rugbi se li ha baixat un 14 % la subvenció i al Club de Bàsquet un 20%.
Altres equips han estat millor tractats, així el Club de Futbol Vall d’Alfàndec, se li puja la subvenció. Res a dir perquè està bé ajudar la seua consolidació, al cap i a la fi el benefici seran els esportistes del poble, però no entenem la diferència de tractament en clubs consolidats i que són capdevanders a la ciutat, com la UD Tavernes, el Club de Rugbi i el de Bàsquet.
Tampoc el PP s’ha molestar en donar a conéixer els criteris que ha seguit per marcar les subvencions. Ni falta que els fa, que per això manen i ja saben que és el que cal fer amb cada club..
Així que tots a la gala, no feu males cares pel retall perquè cal dissimular per cobrar el que es deu de l’any anterior i després el d’enguany, que a més de tardar també, seran menys euros. Tot siga per l’esport!!!!

Entitats i clubs amb subvencions retallades pel PP
Junta Local Fallera: - 2.475 €
Banda de Música: - 3.685 €
Coral: - 550 €
Coral 15demarç: - 165 €
Festers Divina Aurora: - 330 €
U.D. Tavernes: - 1.741 €
Bàsquet: - 3.157 €
Rugbi: - 2.149 €
Handbol: - 145 €
Atletisme: - 153 €
Halterofilia: - 350 €
Pilota: - 3.422 € (55% menys)
Taekwondo: - 327 €
Karate-do: - 524 €
Petanca: - 120 €
Scouts: - 500 €
Club Escacs: Perd la subvenció
Grup de Balls Populars: Sense subvenció

Entitats i clubs amb subvencions igual o augmentades
Busseig: =
Colombicultura: =
Caçadors: =
Vall d'Alfandec: + 2.212 €
Club de Tennis: + 1.500 €

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Cotorra, aci falta afegir el Grup de Balls Populars que tampoc tenen partida de subvenció

Anònim ha dit...

pero el club de tenis no es privat? perque tenen subencions?altres esports oberts a tots li baixen les subencions i este que es privat no. per example el hanbol a tavernes amb els diners que donen no paguen ni els balons. no lo entiendo manolin

Anònim ha dit...

Subvencions? Es pot considerar subvenció, pagar a una entitat per actes que hi fa? M'explique.... si jo faig uns actes conveniats amb l'ajuntament, hi ha un treball que fem unes persones, i per aquest treball que hi fem ens donen uns diners... això és subvenció? Si de cop i volta, ja els treball que hi feiem el cobravem a preu de saldo, si ens baixen ara el preu.... crec que nos ens paguen ni el respirar....