L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 16 de juny del 2009

El PP deixa sense recursos a les tres pròximes corporacions. Aquagest salva al PP el pressupost del 2009

Informació confeccionada a partir de la nota de premsa enviada pel Bloc
El PP no trobava manera de quadrar el pressupost del 2009. Faltaven 2 milions d’euros i no hi havia manera de trobar-los. La solució ha vingut de la mà d’Aquagest, l’empresa que té la concessió de l’aigua potable del poble.
O siga, la solució que ha trobat el PP és cobrar per anticipat 12 anys del cànon de l’aigua. Ací cal recordar que el contracte amb Aquagest té vigència fins el 2031. L’any 2006 el PP ja va cobrar per anticipat 5 anys del canon, fins al 2011, per un valor de 1.025.000 euros.
En el ple d’anit el PP va aprovar cobrar per anticipat des del 2012 fins al 2024, una quantitat que son 2 milions d’euros.

Què vol dir això?

- Que en 3 anys el PP s’ha gastat més de 3 milions d’euros corresponnents al canon de 17 anys dels 25 que te concedida l’empresa de l’aigua, un dels principals ingressos de l’Ajuntament.
- PERO EL MILLOR DE TOT és que l’ajuntament ha de pagar interessos a Aquagest, perquè l’empresa els està avançant uns diners que havien de cobrar a partir del 2012..
- A més, els diners no els gasta el PP per a fer inversions en millores de Tavernes sinó per a cobrir els forats derivats de la seua mala gestió d’anys anteriors.
- I per a més dir, estan llevant-los ingressos a futures corporacions i a futures inversions en el poble.

Tot això arriba junt a una altra mala noticia per a Tavernes i els vallers i que el Bloc va donar a conéixer en el ple de dilluns: la líquidació del pressupost de 2008 desprén un dèficit en tresoreria de 4 milions d’euros, un milió més que en 2007.
Si en el 2007, temps de bonança econòmica, el PP va tancar en 3 milions d’euros de deficit, si en el 2008, amb només el principi de la crisi, va tancar en 4 milions d’euros, ¿amb quant de deficit tancaran el 2009, si només per poder presentar el pressupost ja s’han hagut d’endeutar d'eixida en eixos 2 milions d’euros d’Aquagest?
I afig La Cotorra: Caldrà donar les gràcies al PP per deixar l’ajuntament de Tavernes en la major ruina econòmica. I amb un futur sense industria, ni agricultura, ni turisme, ni res de res.
Nota: el canon és el nom que té el lloguer a pagar per l'empresa per cada any de concessió del servei. En paraules del carrer: el PP li ha cobrat a l'empresa 17 anys anticipats del lloguer.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Germán Soler Grau. Si pero mientras haya barrigas agradecidas por las distintas compras de terrenos, en fallidos PAIs, apoyadas y bendecidas por el PP, saldrán los mismos manirrotos cuyo interés no somos los ciudadanos sino perpetuarse en el poder.