L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 29 de juny del 2009

Les VPO Marjaletes-Fontetes van per a llarg


El Govern Valencià només ha construït 432 vivendes VPO de les 22.000 que havia de construir en 22 pobles valencians. I la cosa ve des del 2002, quan es van començar a firmar els convenis, entre ells el de Tavernes.
Si ho recordeu, La Cotorra ha tractat el tema algunes vegades: les més de 1.500 vivendes previstes en el sector “Marjaletes-Fontetes”, i d’elles 986 de VPO, no havien començat, ni se sap com ni quan començaran I portem ¿5 o 6 anys? des què ens estan venent la burra.
Potser siga millor que tarden o, que no les facen amb el projecte desgavellat anunciat i recolzat en el ple pels dos partits majoritaris de la corporació: la construcción d’edificis de 14 plantes fent una gran pantalla de formigó a tota la zona est del poble, tapant la vista del poble i del vent de llevant i agredint visualment el paisatge de Tavernes i la Valldigna.
En resum: una barrera d’edificis semblant al Vergeret -600 vivendes- però més alt i gros, perquè aci en volen posar 1500.
Podeu vore les dades generals a la foto, copiades de la premsa i ampliable amb doble clic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No passa res, si tarden, pero estan ben fetes. No la "merda" en perdó de vivendes que ens han fet en el Vergeret que aixo si que es una vergonya. No se com l´alcalde permiteix que passen estes coses. Perque siguen mes barates, que no ho son, no vol dir que deixen el desastre que han deixat en les que estan. Deuria de hi haure algu que controlara aço pero com deu mana.