L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 4 de juny del 2009

Comencen les obres del "capritxo"


Les obres, que alguns veïns anomenen les “del capritxo”, han començat. No fa un parell de mesos que s’acabaven les obres de la Casa de la Cultura, i ¡torna a desfer el paviment per a tornar-lo a fer al gust de qui mana!.
Les obres són 200.000 euros. I en els temps que corren i quan tant hi ha per fer a Tavernes! Però qui mana, mana i per tant, el nostre alcalde podrá tindre complit el seu “capritxo”. I és que no hem d’oblidar que, com ha dit moltes vegades, la denominada “Obra de Repavimentación Paseo Lepanto, Plaza acceso Casa de la Cultura” és una aposta personal seua. Una aposta de 200.000 euros.
Un capritxo més. Com el capritxo de la zona ajardinada de l’Avinguda de Malta i la zona de jocs del Vergeret, llançades a perdre després de fer-se la foto; el capritxo de les vigilàncies adjudicades a empreses privades; el capritxo de la pista de correr o del futbol 7 al costat del riu, o del Bosc Mediterrani…
200.000 euros que s’hagueren pogut dedicar a arreglar els finestrals i goteres dels pavelló, per exemple; o a arreglar (atenció: no diguem urbanitzar) la plaça que hi ha per darrere de la Casa de la Cultura. Exacte, allí on es forma una piscina sempre que plou. Que ja seria hora! Entre altres moltes posibles actuacions, que no les diem perquè es perdre el temps perquè no ens han de fer cas.

13 comentaris:

Palometa ha dit...

I què es el que van a fer? 200.000 euros? Van a posar columnes de d'or?. Per cert cotorra, li dius pista de correr i campt de fútbol 7 a una explanada plena d'arena i pedres que està darrere del fútbol més o menys a l'altura del frontó? Això és dir-li masssa i tot!!!!!!

Anònim ha dit...

Cotorra, aquestos poitics del nostre poble tenen igual sols saben criticar al Govern Central i dir que tenen tota la culpa del mal de la Comunitat Valencian. En el poble no esta fent-se res en trellat tot son "destrellats". Hi havia que investigar qui es el "Lumbrera" que deixedeis quines obres es tenen que realitzar, Per que totes estan tan mal organitzades que ja en diran. Es una vergonya. Hara VAIG A DIR-TE ALGUNES OBRES MES. PISCINA COBERTA, CAMP DE FUTBOL 7 DE GESPA ARTIFICIAL, EL PARC DEL CANTALOT, L'INSTITUT "AIXO SI QUE ES PER A TANCAR ALGUN PERSONATGE LE POBLE i un llarg etc.Tota la culpa la tenen els POLITICS que rigen L'ajuntament de Tavernes.

Anònim ha dit...

Estic d'acord en totes les millores que podríen fer. Això passa com quan pinten les ratlles dels pasos de peatons i al cap d'uns díes estan reasfaltant. jaja. això ho he vist jo, no en tavernes però aquest cas es similar.
Jo crec que l'ajuntament hauria de sentar-se bè i contemplar les necessitats que té la ciutat en aquest moment, i no llançar proyectes, que igual ja els teníen preparats, però que no són la primera necessitat per a tavernes. El que comentes de arreglar el pavelló d'esports, en canvi, si que estic en contra, doncs, per culpa d'uns, que es dediquen a destrossar aquest edifici públic, s'han destinat diners per a repar-ho fins a tal punt que s'ha vist que fer això és tirar els diners. Ací en aquest cas, jo voldria que a Tavernes hi haguera un poc més de civisme, que últimament cada cop s'esta perdent més i no sé fins quin punt podem arribar.

Salutacions

Anònim ha dit...

Crec que queden poques poblacions en la Comunitat Valenciana on quasi la majoria de les voreres encara hi són de formigó, plenes de forats, desnivellades, sense rampes per disminuits, etc.
Però el que més em fot, és que hi zones que les han canviades més de tres vegades.

AÇÒ ÉS LAMENTABLE !!!!!!!!!!!!!!!!

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres diguem, com exemple, arreglar els finestrals dels pavellons perquè estan desfets. I no entrem en les causes de la destrossa, que seria un altre tema. Però goteres hi ha i altres coses en l'edifici. Pregunta a la gent que hi treballa.
El pavelló, quan ja han passat alguns anys de la inauguració, i que nosaltres sapiguem no ha tingut CAP intervenció de manteniment com cal.
Per no parlar de manteniment de banquets, jardins, etc. en el poble.

I quan a l'anònim que pregunta per la "lumbrera" que ha decidit les obres, cal dir que la màxima autoritat local i qui ha aprovat les obres i quines empreses és l'alcalde i el PP.
Això pensem nosaltres que està ben clar des del primer moment.

Anònim ha dit...

tant segur estàs de qui ha designat les obres és el PP i l'alcalde?. Jo estic en una empresa que busca projectes en ajuntaments i ahir vam tindre una reunió en un enginyer d'eixe ajuntament per què anaven a fer un projecte però que havia de parlar en un concejal "independent" perquè estava interessat en que ho fera una empresa que ell coneix. Per tant, jo crec que ací això s'hauria de comprovar abans.

Cotorra, tens raró en les altres reparacions que necessita el pavelló. Posiblement Tavernes necessita una empresa de manteniment de les instal·lacions públiques, així com fan altres ciutats i pobles. I que d'aquesta manera, els encarregats de les instal·lacions podríen avisar a aquesta empresa de les averíes i després factureta al canto per a l'ajuntament.

Salutacions.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Estem seguríssims que és el PP qui ha triat i ha decidit les obres a fer dins del Pla Zapatero
Després, preceptivament, van ser aprovades en ple. ¡I com no s'havien d'aprovar amb el PP en majoria absoluta!
I qui adjudica les obres és l'alcalde si no ultrapassen una determinada quantitat d'euros (obras menores, en diuen) i vosté això deu saber-ho.
Ara només cal que comprove el preu d'adjudicació de cada obra (ho té en una noticia passada ací mateix) i traga vosté conclusions.
També sabem que els projectes majorment s'han redactat a l'ajuntament excepte uns quants.
Altres propostes d'obres per al Pla Zapatero presentades per l'oposició no van ser estudiades, ni tampoc debatudes, ni considerades, ni van meréixer del PP un simple comentari en comissió. Els populars van presentar les seus i "tragala" que per alguna cosa tenen majoria.

Anònim ha dit...

Doncs estaria bè saber en el plè qui va votar a favor en cada obra, i també el propose, si no tens molta faena (ho faria jo però estic fora), de que estudiares les relacions de totes les empreses asignades a les obres amb regidors del ajuntament. Vols? Així confirmem la teua teoría o ens emportem sorpreses. Una cosa he de dir-te, sí que pense com tú de que les obres han estat assignades, de fet, abans d'eixir els pliegos ja estan assignats, i això passa ací, en un altre poble que governa amb majoria el psoe, en un altre que governa el BLOC, i en tots. Que poca vergonya. De fet açò ja ho vaig comentar en un altre tema per ací jo.

Salutacions

el criticon ha dit...

la culpa no la te l'ajuntament ni els politics. La culpa la tenim els ciutatans que votem alegrement eixe dia i els donem la majoria. Penseu l'any que ve a qui es vota...

La Cotorra de la Vall ha dit...

La proposta presentada pel PP va ser votada a favor per tots els partits.
No volem justificar res, però a vore qui era el guapo que votava que no a fer les obres a Tavernes!!
Perquè no ens equivoquem: totes les obres calen, un altre tema és si eren les importants, les prioritàries, les que eren convenients ara, etc.
Ací si que l'oposició va dir la seua en el ple, en especial el Bloc que va ser l'únic partit que va presentar propostes alternatives i concretes, i que va vore com cap de les propostes que havia presentat ni s'havien comentat ni debatut, ni en comissió ni en el ple.
El PP presenta les seues i com que mana amb majoria absoluta.... la realitat és tossuda: 9 a 8.

I quan a estudiar les relacions que comentes, Tavernes no és tan gran i tothom sap on està cadascú. No cal eixa tasca.

Anònim ha dit...

El Bloc va presentar les seeus propostes del Pla Local a l'alcalde el dia 23 de desembre, en la reunió convocada per això. Per escrit i per apartats temàtics.
S'havien decidit en l'assemblea local després d'hores de debat i estudi. Vam ser l'únic partit que en va presentar i alguns mitjans de comunicació, encara que retallades, les van arreplegar de la nota de premsa que els enviarem.
Sorpresa nostra: mai no hi ha hagut cap valoració de les mateixes pel PP en els comissions, reunions informatives o plens decissoris del Pla Zapatero.
I després tenen el morro de dir que l'oposició no fa propostes i, quan en fem, ni les miren.

Anònim ha dit...

Estic farta,per no dir hasta on estic........Visc enfrot mateixa de la Biblioteca nova fa 17 anys,y desde que visc en esta finca any darrere any tenim obres.No es pot dormir tranquils,la casa es plena de pols,sorolls.I es que els treballadors es posen a les 7.30 del matí a picar y clar a les 9.30 paren per asmorzar.aixo de dilluns a disapte.......
Ahora que pensaben que ya estaba tot acabat......Cha,channnnnnn,ve el nou caprixo de qui????

En fí, esta vist que aci,els que patim som nosaltres el ciutatans.

Anònim ha dit...

Sí que cal, tavernes no es tant gran, però no tots ens coneixem ni sabem les relacions, i en tots els municipis siguen de 1.000, 10.000, 100.000 o 1 mil·lió, això passa.
Per tant vos convide a fer-ho, jo de moment aniré fent-ho tb, que m'interessa i ens podem endur sorpreses. no? no perdem rés no? o sí?

salutacions