L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 10 de juny del 2009

Tot apunt per a la dotació esportiva del Sector 12


Els preparatius per a executar les obres del denominat “Equipament Esportiu Sector Canal Platja” han començat: l’aplanar terrenys, marcar zones, topografs… Una inversió del Pla Zapatero que suposa 195.460 euros i adjudicada a l’empresa local Felmarp.
Una dotació esportiva municipal que s’ubicarà dins del “Sector 12” , una urbanització d’iniciativa privada pendent de començar i on encara no hi ha carrers, no hi ha voreres, no hi ha enllumenat, no hi ha res de res. Però la cosa canviarà prompte, i així ens ho fa saber el cartell anunciador posat fa 3 anys al costat del canal. En aquest lloc que resultarà paradisiac i donarà immillorable servei als majors de la propera residencia privada s’ha contemplat l’Equipament Esportiu Sector Canal Platja.
L’ajuntament ja compta amb la propietat dels terrenys derivats de la cesió per la futura urbanització. O siga, pot fer les obres. Cosa diferent és la idoneïtat de fer ara mateix eixa inversio per la situació urbanística del sector.
I clar, en vore això el personal ( el personal sempre parla molt) diu que quan l’agent urbanitzador privat faça la urbanització ja tindre fetes les dotacions i això li donarà bona propaganda a les promocions, i com no, la residencia podrà ofertar als nostres majors un bon lloc per fer esport o prendre el sol.
I és que la gent és molt pensada i això és el que diu, quan la gent de La Cotorra pensem que realment el que hi ha és un interés de l’ajuntament a fer dotacions en la platja, com fins ara ha fet, i aconseguir la platja més ben preparada esportivament de la comarca. ¿A que també penseu amb nosaltres que és per això?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Efectivament pensem en això. El principal problema de Tavernes es tindre gent que pense el contrari ara que per fí es vol fer algo així i que en temps passats no ha parat de reclamar millores d'aquestes. Només em de fixar-nos en la nostra platja veïna de Xeraco. Ah no ! que tindre també tantes instal·lacions esportives i parcs ho deuen haver fet per donar millor imatge per a vendre apartaments després,i només per aquesta raó !. En fí, podríem fer una cosa, anar enrere, és a dir, ara criticar perque va a fer-se i lluïtar per a que no es facen aquestes instal·lacions (que no fan falta, nooooo ! ! !), és a dir, ara estar en contra del que voliem anys enrere.
Realment voleu una ciutat que només siguen carrers i au? O voleu una ciutat on hi hagen parcs, instal·lacions esportives lliures et etc?
Senyors, fent un símil amb els trens pareix que Tavernes haja perdut el tren i estiga correguent darrere d'ell per tal d'agafar-lo, però pel contrari, en aquesta situació el maquinista no va a parar i per tant hem de córrer més.
Jo vull una ciutat on viure, divertir-me, estudiar, treballar, veure crèixer els meus fills en ella ... i de moment, aquestos somnis no es cumpleixen i hem d'anar a ciutats i pobles del costat que ja están dalt del tren.

salutacions

Anònim ha dit...

Si vols una ciutat on viure, divertir-te, estudiar, treballar, veure crèixer els teus fills en ella ... igual millro vas buscante una altre ciutat.

Tenint en compte el que ha avançat este poble en els últims anys (digam dècades)i si segueix al mateix ritme, quan els teus fills vinguen a tindre la teua edat o menys, este poble serà comparable als millors que puguen haver a l'Africa subsahariana.