L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 de juny del 2009

Al final hauran de tancar Correus???


Arribaren un dia, posaren tanques, ho deixaren preparat i començaren la faena.
Fins ací tot normal, llevat del detall que d'això fa més de dos mesos. Primer lentament començaren una vorera, després lentament feren un poc de l'altra i la deixaren tota empastrada i sense acabar.
D'això fa més d'un mes. I així està. I la cosa continua igual: Un forat al terra, les canonades de l'aigua potable a la vista, unes tanques metal·liques per impedir que la gent caiga dins i poc més.
La cosa té la seua importància i ens parla de com s'estan fent les coses i a quin nivell ens està portant en alguns casos la mala planificació de les obres del Pla Zapatero.
I això, que ja seria greu en un edifici "normal", arriba a extrems insospitables d'irresponsabilitat si la cosa té lloc davant la porta principal de l'edifici de Correus, per on passen diariament centenars i centenars de persones. I per ara amb la sort de que no sembla haver caigut ningú ni shaver-se trencat la cama o un braç (que no volem passe)....
I com a benefici: el jardi que comença a creíxer en la terra del forat i que podeu vore a la foto. I que no sabem si durarà, perquè igual , com tenen per costum, l'arruixen amb rundoup.
I més: Ens diuen que el jardi que creix és una bonica plantació de tomaqueres.
I pensem: ¿Les plantaria l'obrer per usar les tomaques en l'ensalada quan torne a acabar la vorera? Al pas que va la cosa, també tindran tomaques tots els que van a Correus.