L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de juny del 2009

El malalt segueix a la UCI


Fa sis mesos i el nostre malalt continua a la UCI. Immòbil. Sense avançar
Les previsions dels doctors especialistes, o siga la Generalitat i el govern municipal del PP, no s’han complit. El nostre malalt continua en el mateix estat d’immbolitat i paralització total des de fa sis mesos.
El nostre malalt, l’IES Valldigna, no evoluciona favorablement, estable dins la gravetat. La nova medicina, l’anunciada adjudicació de les obres a la segona empresa del ranking, no ha arribat. I ja han passat dos mesos. I vorem quants més en passaran.
I ara ve l’estiu. Temps pràcticament inhàbil. I a setembre, el nou curs.
I començarem el curs sense obres en l’IES La Valldigna; i començarem el curs sense les promeses millores en l’IES Jaume II el Just, i començarem el curs amb els barracons a l’Alfàndec, i començarem el curs coneixent que els nostres fills continuaran amuntegats per falta d’espai als dos centres, i coneixent que en pocs mesos els nostres fills patiran fred a les aules; que els nostres fills tindran uns waters de m.....; unes infraestructures i instal·lacions velles, absoletes i impròpies de Tavernes i la Valldigna.
I començarem el curs novament amb un munt de promeses incomplides. Mentrestant l’educació pública a Tavernes i a la Valldigna continuarà a la cua del país.
I el nostre alcalde es tornarà a reunir amb els estudiant quant es manifesten pel poble contra la situació dels instituts, i de nou els dirà que està tot en marxa, i de nou la premsa ho repetirà i deixarà vore que ells són els millors, que ací a Tavernes no passa mai res; que Tavernes avança en marxa triomfal no se sap cap on, i de nou.....
Tot serà igual: com l’any passat, com fa dos anys, com en fa deu. però serem feliços perquè el PP ha guanyat les europees i això, com ells diuen, ho avala tot.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Este matí he vist gent en l'obra.