L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de juny del 2009

La crisi en algunes coses no es nota.

Divendres va tindre lloc la Festa-Gala de l’Esport. En any de crisi , de “bancarrota” municipal i de retalls als clubs de les subvencions, el nostre govern municipal va “donar” bon exemple i la picadeta-vi d’honor no va faltar.
Potser fora, perquè com anaven dient alguns pel baixet en pla irònic: “mengeu, mengeu que enguany no ho paguen ells. Enguany el gasto ix dels clubs, de la quantitat que han llevat de les subvencions”.
Aprofitant, recordar que encara no s’han firmat, ni se sap quan es firmaran, els convenis amb els clubs esportius. ¡¡¡Quina diferencia amb els anys electorals, quan en plena campanya, es firmaven amb pla solemne, es llançaven les campanes al vol i després es publicava la foto de tots ben somrients a la premsa!!!!
Per cert, va exercir a la festa i com a máxima autoritat, el regidor responsable atés que el nostre alcalde no va assistir a la gala. Entre altres motius, potser per no escoltar algún comentari sobre les retallades de subvencions, retallades que per cert el nostre govern municipal no s'ha aplicat als impostos dels veïns.

1 comentari:

Mari ha dit...

Doncs dissabte passat va ser el sopar de fi de temporada del CB Tavernes i hi va assistir l'alcalde, ara bé, no va dir ni "mu", potser seria per evitar alguna esbroncada?