L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 1 de juny del 2009

La reunió amb l'alcalde acaba com el rosari de l'aurora

Ultima semana del mes de maig. Se celebra l’habitual reunió mensual de posada en comú entre l’alcalde, Manolo Vidal, i els tècnics responsables dels diversos departaments municipals. I arriba el punt on s’ha de tractar la concesió de llicència d’instal·lació d’energia solar a una empresa local , on per cert ha treballat molts anys l’alcalde.
Els tècnics li recorden a Manolo Vidal – ens diuen que ja li ho havien informat abans – que això era imposible, que seria una il·legalitat, perquè l’empresa no es troba dins del polígon industrial i no es pot donar llicència a una instal·lació de panels solars que l'empresa vol usar per a ús propi i, com no, vendre els excedents. I que la Generalitat sería la primera en negar la llicència.
S’enfada l’alcalde, la cosa puja de to… i Manolo Vidal explota i diu una cosa així com que “vosatros segur que cobrareu este mes perquè jo ja he firmat la nòmina”, i s'acabà la reunió.

1 comentari:

Joan ha dit...

Com sempre, arreu de la comunitat, els del PP fent negocis i xanxullos per als seus beneficis particulars...