L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 18 de juny del 2009

Titular de Las Provincias

Alguns ens hàveu preguntat què hi ha de cert en el titular d'avui de Las Provincias sobre el superavit, perquè això no casa en el que hem dit nosaltres de dèficit i deute municipal.

El titular diu: El canon del agua deja un presupuesto con superávit de dos millones en Tavernes

Es una mitja veritat, una mitja mentira o una informació incompleta. Digueu-li com volgueu.
El diari (suposem que perquè el corresponsal no li ho aclareix) en cap moment explica que és una obligació legal partir d'un pressupost amb superavit de més de 2 milions perquè eixos milions són els que obligatoriament s'han de dedicar a pagar el deute pendent del 2007. I son 2 milions que s'afigen al pressupost que seria "normal".
O siga: els conceptes ingressos-despeses (gastos) que corresponen al 2009 estan equilibrats, com ha de ser, però s'ha d'augmentar l'ingrés en 2 milions (i s'ha tret del canon de 12 anys d'Aguagest, fins el 2025) per poder fer front al deute del 2007.
El titular és molt confús i por donar lloc a equivocacions i interpretacions erronies, com fer creure que hi ha superavit quan l'ajuntament deu 16 milions . ¿Cosa del poder mediàtic del PP en els mitjans locals?

1 comentari:

Anònim ha dit...

he llegit que en 2007 es van despilfarrar 3 millons de euros. eixos san pagat 900.000 euros amb un préstamo i lo atre agarrant ingressos del 2009. això és lo q se referix del superàvit. i com no hi han diners Aquagest a avansat 2 millons de euros, que corresponen a 12 anys del contracte.
ojalá eixos 2 millons saveren destinat a millorar el poble i no a tapar el despilfarro de 2007. a 2010 vorem q pasa xq lo de 2008 va ixir pijor.