L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 20 de setembre del 2011

LA MIRADA DE LA COTORRA: Fa anys que estan sense netejar i tancar bé



 
Sabem que s'ha enviat requeriment als propietaris perquè netegen i tanquen com cal els solars. Sabem que no han fet massa cas, i als fets ens remetem: els solars de davant del pavelló i el del costat de les vivendes de VPO del Vergeret continuen igual. 

Què li caldrà fer al govern municipal? Enviar un nou requeriment i estar esperant mesos? Perquè la cosa no ve d'ara, ni de fa mig any, ni d'un any, ni de dos. Ja ve de temps, i com que l'anterior govern del PP no  ho va solucionar quan tocava, ara tenen els nous una coseta més a solucionar.  I res,  si no ho fan els propietaris, pensem que ho pot fer l'ajuntament i que els passe factura.

Siga com siga, una solució cal. Que els d'abans no ho feren, no  pot servir com excusa i no ens anem a passar tres o quatre anys més així. Que per culpa d'uns solars no podem donar eixa imatge de brutícia i de despreocupació als milers i milers de forasters que visiten Tavernes per presenciar o participar en algun esdeveniment esportiu.

PD: Alguns es posaran contents. La Cotorra fa un "tirón de orejas" al nou govern!!! Com si fórem Don José. Massa per a la carabassaaaaa!!!  
-