L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 17 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: EL BLOC PARLA EN EL DIVINA AURORA

El Bloc va celebrar ahir dilluns el seu acte sectorial al col·legi Divina Autora. Unes seixanta persones es personaren en diversos moments de l'acte per escoltar les propostes de Jordi Juan i el seu equip. 

                         Un moment de l'acte del Divina Aurora

Després de l'exposició del candidat, els veïns de la barriada i els candidats del l Bloc establiren un diàleg on informaren dels problemes i mancances que veueen entre les quals recordaven uns majors que no s'havia dedicat el Braç Treballador a un centre social per a la barriada, mentre un grup de joves indicaven la manca de treball com a greu problema i com des de l'ajuntament no es potenciava la política de donar treball als joves i al gent de Tavernes. Altres temes tractats van ser les deficiencies en infraestructures com a barriada i les necessitats que tenen les families.

-