L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.449
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:51.177

dimecres, 11 de maig del 2011

ELECCIONS 22 DE MAIG: E PUR SI MUOVE...!!!!


La cosa comença a moure's. Ahir dimarts, vam tindre els primers actes electorals dirigits a la ciutadania. I la veritat han servit per a demostrar el que tothom sap: l'únic acte que realment interessa i on sol acudir més la gent són les presentacions de candidatura i/o els actes centrals de campanya. Els sectorials, els de barriada, no ofereixen tant d'atractiu al veïnat.

EU iniciava els actes amb una xerrada en el Divina Aurora. I l'assistència pràcticament nul·la. 

El Bloc feia el primer acte al col·legi Sant Miquel amb més bona sort: una trentena de persones hi eren a la sala per escoltar al candidat Jordi Juan que va introduir alguns punts del seu programa electoral abans d'establir un diàleg preguntes-respostes i com no, escoltar les peticions  dels veïns.


 No cal dir que el "Parc del Cantalot" va ocupar una part del temps. Al respecte els veïns es queixaven de l'enganyifa que va ser enviar fa quatre anys unes màquines que l'endema d'eleccions van desapareixer: 20.000 euros al fem. Els veïns en les seues explicacions no oblidaren temes com l'abandó de la barriada, les males voreres o la falta de neteja en alguns llocs de la barriada sota l'argument de zones privades.

A la mateixa hora del Bloc, a la Casa de la Cultura, el PSOE presentava la seua llista. Molt bona assistència a l'acte, però sense arribar al ple total: llocs buits a la sala i 15 persones adalt, majorment els "espies" dels altres partits.


 L'acte el va iniciar (20h 10 minutos) el fins ara portaveu del PSOE a l'ajuntament, Salvador Blasco, que va criticar la gestió del PP a l'ajuntament, començant per Aquagest i passant per la nova depuradora i el sistema de gestió per pagar-la o tornar a la Generalitat els diners invertits - si es que es fa, que tenim dubtes - i passar a la denuncia de la política del PP de beneficiar sempre als mateixos empresaris del poble. Dur, prou dur va estar Blasco amb el PP, fins i tot recordant un PAI que no s'ha fet i que ells també volien.

La nota de la nit la va donar el portaveu del PSOE de la diputació de Valencia Rafael Rubio Martínez que va oblidar en quin poble estava i després d'escusar-se ens va obsequiar amb un discurs totalment en castellà. Rubio va ser l'encarregat de dissertar sobre la política general del PSOE, més critiques al PP i a Camps com autor de tots els mals dels valencians per acabar amb una lloança del bipartidisme i considerar que només hi ha dos opcions per a votar i no cal que diguem a quina és la que demanava el vot.

Salvador Blasco reprenia l'acte per cridar als components de la llista electoral fins arribar al número dos, Victor Borras, que va tornar a insistir en les critiques al PP local abans de donar pas a la candidata, Carmen Canet, la qual va explicar el programa electoral acompanyada d'un "power point" projectat a la pantalla. Sobre les 21 hores  40 minuts els assistents passarem a la picadeta.
-

29 comentaris:

Anònim ha dit...

EN EL PSOE LO UNIC Q HAN FET ES CRITICAR AL pp SENSE APORTAR RES DE RES.

Tacuma ha dit...

Enhorabona per l'article cotorreta. Estem millor assabentats! Pareix que la casa de la cultura estava plena com a la presentació del Bloc no? Quan es la del pp? I la resta de partits? Gràcies

La Cotorra de la Vall ha dit...

Avui el PP té un acte sectorial al Divina Aurora. Ahir anaven per la barriada fent propaganda i dient-ho. Intentarem saber alguna cosa.

La Casa de la Cultura estava prou plena però sense arribar al ple del Bloc. Podriem fins i tot dir el número d'assistents amb un error mínim però ja em vam tindre prou amb l'acte del Bloc de discussions. Davall hi havia uns llocs buits i hi havia uns pocs de peu que equilibraven els llocs buits. Dalt eren quinze persones. Com que hi ha prou gent de falles amb això poden calcular els que hi eren.

Si no estem mal informats, sembla ser que el dijous dia 12 el PP farà el seu acte de presentació a la Casa de la Cultura i divendres dia 13 farà el Bloc l'acte central de campanya.

Anònim ha dit...

El PP fa la presentacio el dimecres 18 a la Casa de la Cultura.

Vos esperem allí.

Tracteu-nos bé en la crònica.

Ha d'haver-hi bon rotllo que estem en la festa de la democràcia: les eleccions

La Cotorra de la Vall ha dit...

Gràcies per la informació. Ens havien dit que era dijous dia 12.

Anònim ha dit...

Tinc un dubte: Sabria Rafael Rubio de les declaracions de la candidata qualificant-se com a nacionalista?
Com si ho hagués volgut deixar ben clar que és ara, és el PSOE, és Espanya.
Algú es va posar roig de vergonya "ajena" o seria millor "que hace alguien como tu en un sitio como este"
I per favor no em vingau amb el rotllo de que els dos idiomes són oficials i més romanços. Al revés, ellos no lo harían.

Anònim ha dit...

Vaig estar en l'acte i vaig vore allí molts votants del BLOC i del PP. Varen anar, es veu, per compromís. Carmen va estar molt nerviosa.

falcó ha dit...

No vull criticar els del PSOE perquè de seguida em diuen que destil·le odi. Sols dir-vos que ells són els autèntics defensors de la pàtria. Sense ells no anem enlloc, igual que quan manaven a casa nostra.

A mi tant en fa estigués la Casa de Cultura plena o buida. Si trauen 3 regidors, poden donar-se per satisfets i gràcies que hi ha un 80% dels seus votants que sols voten les sigles, encara que al capdavant posen una granera, i no ho dic per insultar la candidata què mereix tots els meus respectes. És una manera popular de dir les coses d'una forma còmica o socarrona.

Anònim ha dit...

El mes fort es que van parlar del atur. no se com satrevixen. http://youtu.be/EMetQyCEtlc

Anònim ha dit...

S'atreveixen de la mateixa manera que ho fan els del PP al fer-ho d'objectius cumplits, de mans netes, del terrorisme... de democràcia.... són així.

Anònim ha dit...

Ahir estigué a l'acte de presentació de la candidatura de Carmen Canet i la meua opinió es que m'ha agradat el proyecte que ha presentat.
Done tot el suport a Carmen, pk se que sera el millor candidat possible per a l'alcaldia de Tavernes.
I si han parlat del atur, es el més normal, pk es lo que hi ha. I ja m'he cansat de dir un milió de vegades que la crisis està per tot arreu del món, no li donem la culpa als socialistes, en conter de criticarlos, hi ha que recolzar al govern pa que tot vaja millor, no vullgau fer com el PP, que quant mes afonà estiga espanya, mes contents es posen, pk es pensen que aixina recolliran mes punts pa que guanyen en les pròximes eleccions nacionals.

Pero ara toca parlar del nostre poble, i ara mes que mai, deu de hi haure un canvi, i aquest canvi es Carmen Canet. Ja esta bé de tant de PP, que encara no comprenc com la ciutat de Tavernes els vota, quant els habitants d'aquesta sempre estan criticant i renegant de tot el que fa el govern de dretes a Tavernes. Pues tornaran a eixir, i tornaran els mateixos que els voten a renegar, pues ajo i agua, a l'altre no els voteu, ignorants!!

Hi ha que canviar, donem una oportunitat als altres partits, la meua preferència es el PSPV, pero si no ix, m'agradaria que fora un altre menys el PP, per a vore si el canvi va a millor o a pijor.

Pero per a mi, torne a repetir, m'ha agradat molt el projecte de Carmen, aixina es que CARMEN MOLTA SORT!

Ah! una altra cosa que vullc dir es, com la gent quant arriben estos dies de eleccions com pot ser tan falsa, gent que et veu per el carrer i ni el saluda, i ara que venen eleccions un cas de por, i parle especialment per gent del BLOC i gent de INICIATIVA (el partit en Encar). Gent que evita saludarte i ara com si foren els millors amics del mon. Xeee quant de bon rollo!! on hi ha que firmar pa que continuament hi hagen eleccions i la gent siga aixina de simpàtica?

Weno no m'enrolle mes, saluts a tots.

Atentament: un votant del PSPV

Anònim ha dit...

No crec que votes el PSPV. Eixe partit no es presenta.

Anònim ha dit...

votant del pspv. Esta be que votes als socialistes, no ho entenc, sobretot en tota la oferta que tenim este any, pero el que no pots dir mai es que tagrada el programa de carmen. Simplement perque no du programa, no diu res concret. Es basa en criticar el pp. cosa molt diferent ha fet el bloc o inclus el pp. no parlen de ningu, parlen dells mateix.
molt diferent al pesoe, i jovaig estar, tota la culpa de camps i de manolo, i vinga a ferlos propaganda.
un que ha perdut el psoe.

Anònim ha dit...

jo ho tinc clar. O bloc o pp i si anaren junts millor, que tampoc passa res. Son els unic que aporten algo de sens.

Anònim ha dit...

hem vist el llibre que va repartint el PSOE i ens ha agradat vore com una fulla del llibret se l'han copiada mitja del BLOC o mitja del PP. La idea de circumvalació del BLOC i la del Parc Tecnològic del PP. No tenen idees, lo únic que saben és criticar.

Anònim ha dit...

em referisc al pspv psoe

Anònim ha dit...

Desde el mayor de los respetos con todos los partidos que concurren a estas elecciones, me pregunto...si el PP tiene la fórmula de creación de empleo...¿porqué no lo aplica a las comunidades donde gobierna, como Madrid, Murcia, Valencia, etc, que lideran el paro en nuestro pais?
El pp no tiene formulas de creacion de empleo. Tan solo tiene politica de marketing, que le funciona muy bien en una sociedad poco exigente moral y éticamente hablando. Y como enfrente tiene al PSOE, le va de maravilla. El PSOE no tiene una linea clara de actuación. Pero ojo, el modelo nacional no se puede extrapolar a los pueblos. Los condicionantes son muy diferentes. Aqui priman las personas. Y es curioso, pero un sector de votantes del pp, votaran a Canet. Tiempo al tiempo. Y no creo que PSOE baje más de un concejal en Tavermes. La cuestión es: EL PP BAJARÁ 1 CONCEJAL O INCLUSO PUEDE BAJAR 2 CONCEJALES. Es cuestion de números.

Anònim ha dit...

Un votant del PSPV, i dels primers...llocs...fa 4 anys. No me desagrada la manera d'escriure que utilitzes, però a mitja hora de camí, se sap qui eres.
El que no entenc és perquè vols tirar-li els lleons al Bloc i a Gent, quant to el món sap què tenen uns candidats molt simpàtics i educats.
PERÒ...ENCARA NO T'HAS DONAT COMPTE QUE EL TEU RIVAL A BATRE ÉS EL PP?
Si és que, en els anys què portes en política, i no acabes d'assabentar-te.
Això si, el Bloc el xuclarà un regidor. Al temps.

Anònim ha dit...

No sabeu que les persones del carrer estan fartes de rotllos i critiques i discussions de polítics?
Que criticar, criticar, criticar...FARTA ALS QUE ESTEM ESCOLTAN-VOS TOTS ELS DIES?

Concurs: que hi ha de paregut entre Alarte i Rajoy, entre Cospedal i Pajin, entre Blanco i Arenas, per dir-ne uns quants?
QUE L'ÚNIC QUE FAN ÉS CRITICAR, CRITICAR, CRITICAR...
Jo al final vomitaré...

Anònim ha dit...

la que més saluda és Carmen Canet i jo no sé si prompte tindrà la enfermedad del beso de tant de besar a la gent.

Anònim ha dit...

de moment els únics que han utilitzat el castellà en les propagandes i en els meetings és el PSOE.

Anònim ha dit...

en esquerra unida sols va anar una persona que era mare d'una candidata del BLOC. quin rollo per a Karina, fer un meeting a una persona que no la va a votar.

Anònim ha dit...

El PP va omplir ahir de gom a gom el menjador de la Divina Aurora.

Anònim ha dit...

El PP va omplir ahir de deixalles de la picaeta el Divina Aurora, tantes que este matí han tingut que cridar-los perquè anaren a deixar-ho arreglat.
I segur que era el menjador? O va ser en l'entrada del col·legi? Tu no estigueres.

Anònim ha dit...

Estaba ple o estaba buit el mitin del PP a Divina Aurora?

Anònim ha dit...

A tots aquells que critiqueu els socialistes pel tema de les sigles (que si PSPV, que si PSOE), us vull recordar, com a votant socialista, que el PSOE té més de 100 anys d'història i que té una ideologia progressista que s'ha generat amb les mirades de molta gent al llarg de molts anys. Una ideologia "completa" per dir-ho d'alguna manera, perquè la comparteix gent molt diversa. Mentre que el Bloc és una partit que gira al voltant d'una única idea: el nacionalisme. I tota la resta de les seues idees i propostes programàtiques són, crec, de centre-esquerra, i no són cap novetat . Això sobta, tenint en compte com els agrada parlar de copiar per atacar els altres.

Tornant al Partit Socialista (tant se val PSOE o PSPV al País Valencià), hi cap la gent que és nacionalista, i la que no ho és. No aneu a fer-nos creure ara que el Bloc té el copyright del nacionalisme: un partit que fa d'això la seua raó de ser i que després escriu tres o quatre vegades "Construïr" amb dièresi i "conéixen" amb accent al fullet que reparteixen al poble. I si no són capaços d'escriure quatre pàgines sense errades en valencià, s'atreveixen a titllar a Rafa Rubio de no-sé-què per parlar en castellà? No trobe les paraules que em calen.

Vinga, amb aquest comentari ja teniu tema per a trenta comentaris més criticant els socialistes mentre el PP va fent carrer. Endavant. Salut!

Anònim ha dit...

I...?
Només dos faltes? Això està molt bé. Anem avançant.
Tu no n'has fet cap. Enhorabona! Ara ja pots ensenyar a Rafa Rubio.

Tonico ha dit...

El problema no està en què la gent del Bloc faça una falta d'ortografia, que pel que he pogut comprovar és més bé un despiste d'escriptura i no de no saber escriure'l.
Tothom sap que en el Bloc en saben d'escriure. En el PSOE no i només cal vore els comentaris de defensors que es lligen per ací. Per tant el problema és vostre, heu de demostrar contínuament que el coneixeu i cal acudir a arguments sense base com buscar (o cercar?)dos faltes d'ortografia en 4 fulls. Dos (o pose dues?)faltes en quatre fulls!!!! Quin crim!!!
I què vols demostrar? El moviment no es demostra caminant? Doncs això.
Ara si volies fer saber a la gent del Bloc que saps valencià i que eres capaç de corregir-los, doncs.... excel·lent! Progresses adequadament!
Ara fes que Rubio i Luna l'usen i Alarte que l'empre més.

foraster ha dit...

En primer lloc, contestar l'anònim què demana un bon tracte de la Cotorra de la vall en la crònica que que faça de l'acte central de la campanya del PP. I com a un candidat, simpatitzant o militant del PP que segur és, li ho reconec la gràcia, m'agradat això del fair play que predica però, lamentablement, com sol passar, tu fes el que et dic però no el que faig, com el sermó o doctrina de l'Església Catòlica. Ara bé, percquè no recrimina les formes de procedir dels seus, els del PP? Per exemple, tot i comptant amb la benevolença i pones maneres del PSOE, Bloc i EU, els del PP poden pegar cartells als llocs oficials perquè així els ho han permés, segons informació publicada a la Cotorra de la Vall entre d'altres. En cas contrari, dubte això s'hagués produit així. Com deia, després de mostrada eixa bona voluntat perquè no respecten la façana de la seu del Bloc on han aparegut uns cartells del PP que mai s'havien col·locat ahí? Crec que això és una falta greu d'ètica i espere el Bloc ho tinga en compte. Probablement no perquè ells no són iguals, cosa que lamente. Si no vaig sentir malament, en la megafonia del PP que recorre el poble vaig poder escoltar, no estic massa segur, una acusació personal al Bloc en exclussiva. Supose que el pepero que demana fair play ens podrà traure del dubte.

Aneu bé així xicots. Si eixes són les vostres armes i els únics recursos que teniu per vendre al poble el vostre projecte o candidatura. Esteu ben aviats. Em pense que la batacada que aneu a pegar, vos deixarà fora de joc per molts anys, igual que li ha passat al PSOE a nivel autonòmic on cada dia va a a menys.

Respecte a l'anònim que va estar a l'acte de la candidata del PSOE, que no del PSOE hi ha que deixar-ho això ben clar, i que li va agradar. faltaria més, si ets un d'ells, igual vas de 2 com de cinc o sis, tan si val.

Anem a veure. Això de que el PP està fent ús de la crisi per guanyar el govern de l'estat, no cal ens ho refregues. Igual que el PSOE va usar els atemptats de Madrid per guanyar-li les eleccions al PP de Rajoy. O penseu els del PSOE que si no s'hagués produit eixe macro atemptat haurieu guanyat les eleccions de març de 2004?

Les persones de seny, entre les que en considere, sabem que el culpable de la crisi no és el PSOE, ni ZP, consigna electoral del PP. Igualment sabem que són responsables de la mala, horrible i deshonesta gestió que de la crisi estan fent. No creus tu?

I per acabar. Estu fent una campanya molt feble. Una campanya molt difusa. No teniu un projecte concret ni res que motive els ciutadans i que mobilitze l'electorat al vostre favor. Algú us vaticina un mal resultat a les junicipals i a les autonòmiques, no seré jo qui ho discutisca això ni qui ho desmentisca. Hi ha qui us dóna tres regidors. Jo crec que amb dos ja us aniria bé.

I estigues tranquil que el PP no tindrà majoria absoluta. Tavernes n'esta farta de majories absolutes què, en lloc de beneficiar al poble sols han servit per beneficiar els polítics de torn i no fer res de bo.