L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 29 de juny del 2009

La ràdio de la Valldigna pot tindre els dies comptats

Moltes, moltes de les emissores de ràdio del País Valencià emeten sense llicència, són il·legals. Com la que emet a la Valldigna.
Fa uns mesos la Generalitat va donar a conéixer que vol regular el sector i tancar les que emeten sense permís ni llicència.
La decisió de la Generalitat, segons información que ens arriba de cercles molt pròxims a la ràdio que emet a la Valldigna, ha causat gran preocupació perquè implica el tancament de l’emissora. La direcció, sempre segons aquestes informacions, ja s’ha dirigit a l’alcaldia vallera en demanda d’una solució per a legalitzar-la.
Això el señor alcalde sap que és imposible perquè l'emissora no te llicència i sap ben bé que legalment, no hi mé remei que el tancament. Però tot el món sap la bona relació que hi ha entre la ràdio i el nostre govern municipal i com és l’agraiment pel servei que presta tant la ràdio com les altres empreses relacionades: vigilants troianos, empresa de servei en el Casal Jove.
L’alcalde vol trobar una solució i no vol que siga la clausura. Vorem finalment com queda la cosa.

8 comentaris:

Salvador ha dit...

La veritat és que tampoc perdríem res, més bé el contrari.

Anònim ha dit...

Millor que la lleven: ni informació, ni debats, ni noticies del poble més que llegir el diari i ja sabem qui escriu als diaris i a amagar tot el que li pique al PP.
Per a quina cosa volem una ràdio que no esta al servici del poble?

Anònim ha dit...

Una ràdio local deu de fer un servei públic, al temps que buscar la rendibilitat econòmica. Deu de donar veu a tots els sectors socials, col·lectivitats, agrupacions, entitats, grups polítics, Govern local, etc. Una ràdio local deu de fomentar la cultura local. Deu d'atendre l'actualitat del moment, no l'actualitat del dia anterior, extreta dels diaris, amb la qual cosa perd la frescor que caracteritza al mitjà de comunicació radiofònic. Deu de donar a conèixer les noticies, amb informacions contrastades, amb la veu dels protagonistes, sense barrejar informació i opinió.

Una ràdio local deu de preocupar-se per oferir continguts de qualitat, tractant de millorar contínuament en el tractament dels programes i de les informacions.

Una ràdio local no deu convertir-se en un canal de difusió de dedicatòries de 4 oients, sempre els mateixos, que ocupen pràcticament tota la programació.

Una emissora local no deu d'estar venuda a ningun interès polític, deu de tractar de mantenir la honorabilitat i la dignitat.

Un Ajuntament no pot tractar de legalitzar qualsevol ràdio. En tot cas, si desitja dotar al poble d'un servei seriós de radiodifusió, deu de buscar l'oferta més adequada al poble, però a nivell general, no a nivell partidista. És una decisió valenta, i que deuria de valdre per damunt d'interessos subjectius.

Una ràdio local és una ràdio de proximitat. En contacte i presència constant dels veïns de la localitat.

La ràdio local de Tavernes ha tingut prou anys per tal de justificar la seua necessitat d'existir, arrel del seu treball desenvolupat dia a dia. I jo, pràcticament, exceptuant contades ocasions, no l'he escoltat.

Jo li recomanaria a Manolo Vidal que no es precipitara. Que té suficient talla humana per fer les coses ben fetes, per damunt d'interessos de partit. I que les persones que actuen de bona fe, no necessiten que ningú arregle, tape o manipule els mitjans de comunicació.

Tavernes mereix una autèntica ràdio de la Valldigna. Ben feta.

Anònim ha dit...

La talla humana de Manolo Vidal serà excel·lent, no ho dubtem, però la talla política segur que és una altra.
I això de fer les coses ben fetes, en talla política, ens ho ha demostrat amb l'adjudicació de les obres del Pla Zapatero.
Tots sabem que mana el partit i realment qui mana a Tavernes, i el senyor alcalde farà el que li diga el partit.

I fer una radio ben feta implica debats oberts, noticies sense control i censura, participació d'entitats i associacions, pluralitat pluralitat pluralitat, un cert control i participacio de l'oposició, per dir-ne uns quants. En resum tot allò que no vol ni practica el PP a Tavernes de la Valldigna, i tot allò que no es Radio La Valldigna.

Sauret de Tabervall ha dit...

Ràdio Valldigna = "Sauret dedica 'Enamorado' de Chayanne a tots els treballadors de Tabervall i a mi, Carlos Gimeno. Gràcies, Sauret".

Ràdio Valldigna = "A vore què diuen el Levante i Las Provincias?".

Ràdio Valldigna = Troyanos, Festes del Poble pobríssimes i connivència amb el PP.

Ràdio Valldigna = Patètic.

Anònim ha dit...

Jo li diria a Manolo Vidal que dimitira i amb ell se'n anara tot el holding mediàtic a favor del PP que teniu montat ahi en Tavernes LA VEU DE LA VALLDIGNA - Mr. Sergi Espinosa, la ràdio , LAS PROVINCIAS i ara el nou invent INFOSAFOR, tot menys fer una premsa no polititzada i partidista ... no si ja ho diuen PAÍS DE BOTIFLERS i sangoneres que diuen que son premsa i la veritat acreditats estan

i al Sr Vidal que tinga vergonya del que diu i el que fa i a vore quan li coneguem alguna corruptela que en deu tindre un parell

Palometa ha dit...

Jo estic amb l'últim comentari anìnim. Fora tot l'entramant mediàtic que hi ha envoltant al PP de Tavernes. Fora el periodisme de paupèrrima qualitat. Fora LA VEU, per la falta de serietat i de rigor i de aliar-se amb Manolo vidal. Fora Ràdio Valldigna per...simplement fora. Fora Sergio Espinosa, perque ha conseguit que el Levante es convertixca en un pamflet més del senyor Vidal i fora Manolo Vidal i tots els seus concejals que tenen el poble fet una merda!!! Qué trist!!!!

Unknown ha dit...

Perque es l'alcalde el que te que trobar la solució? Es que Radio Valldigna (o el que la dirigeix) te més categoría que un altre veí. Pot trobar l'alcalde una solució per a mi, com p.e. que el banc em condone la hipoteca.

Be a part de ironies, si no te llicència que la tanquen, sense més. Ho farien amb cualsevol negoci. Perque este no? Respon aquesta ajuda a algun interés partidista?